Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prestige Hack Alteriwnet

Misiek12120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z nudów przeszukując youtube znalazłem dobry prestige hack, łatwy w obsłudze pod Alteirwnet'a. Instrukcja używania na filmiku, a link w opisie filmiku smile.gif

Opublikowano

Kurde a już nad czymś podobnym miałem pracowac, ale skoro jest to nie ma po co : :rolleyes:

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nie wiem, zapisuje chyba ;) Ja tego nie używam, tak jak żadnego innego prestige hack'a. Wolę sam wbić, co to za przyjemność wbije ci samo lvl i tylko napieprzać bezsensownie nie nabijając nic ? :P

Opublikowano

W window mode, lecz gdy już zrobisz wszystko przy hacku tak jak napisał @up 'alt+enter' i masz full mode.

Pozdrawiam.

@down Chciałem to odświeżyć jakbyś kur*a nie wiedział...

Opublikowano

No i po co to ku**a piszesz? Napisał jak zrobić, w ogóle nie potrzebny już jest kolejny post, mający w przekazie dokładnie to samo, co ów wcześniejszy.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

A jak w tym hacku czas gry ustawić bo w innym hacku który się wgrywa od razu bez własnego ustawiania to nie mialem czasu gry zbyt odpowiedniego chyba i mam bana od wczoraj najwyrazniej.Taki ban za takiego prestige hacka to perma?

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/252440-w-100-dzialajacy-lvl-hack-aiwnet/ ja tego ziomuś sciagnalem i wczoraj mialem jeszcze bana za wyzwiska najwyrazniej bo dostalem przedwczoraj i wczoraj mi odbanowali i pogralem sobie na tym prestizu bo reinstalowalem gre wczesniej jeszcze i nie chcialem od nowa wiec tego wrypalem ale statow nie ustawilem i gralem a dzis rano sie budze i ban ;/ a w tym prestizu to wogole statow nie bylo wiec dlatego i tylko to co w 2h grania zrobilem to mialem ;/
Opublikowano

A na co ci ustawiać sobie staty w aIW? Nic ci to w ogóle nie daje... Btw. za lvl hacki banów się nie dostaje na aIW. Jakby było inaczej, to sporo ludzi nie pograłoby już sobie :)

survarium_user_bar_en.jpg
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...