Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Chcę zacząć grać Surą BM na s26.Jednak mam kilka pytań.Jaki build wybrać,żeby być dobrym w expie,na metiny i przeciętnym w PvP.Wiem,że BM to nie jest super postać na metiny,ale proszę,żeby napisać.Co może pomóc BM-owi w szybkim biciu metinów.Tak jak napisałem wcześniej Bm to nie super postać na metiny,ale nie chcę robić żadnych droperów,ponieważ chcę skupić się na jednej postaci.Mam w planie kilka dni poobijać metiny w m2,żeby były kd do itemków,ku do czytania i kasa.Czy Bm jest w stanie być niezależnym finansowo?Jak wsponiałem nie chcę droperów.W FMS-ie patrzeć na średnie czy umiejętności?FMS ma służyć do expienia i do bicia metinów.Co będzie lepsze do expa MS czy DC?Jeszcze mam jedno nietypowe pytanie,a mianowicie do gry zawsze zniechęca mnie expienie na dzikusach i w dolinie(nie wiem dlaczego).Czy da się ten etap jakoś ominąć?Wiem,że mogłem to napisać w innym temacie,ale troszkę tego jest...

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano
W FMS-ie patrzeć na średnie czy umiejętności?

PVP - umiejętności

EXP - z miejsca umiejętności, z konia: średnie.

FMS ma służyć do expienia i do bicia metinów

średnie obrażenia.

Co będzie lepsze do expa MS czy DC

Do podobno DC, ale MS ma duże obrażenia i przyda Ci się w pvp.

Czy Bm jest w stanie być niezależnym finansowo?

Poczytaj trochę poradniki, jak zarobić kasę. Mnóstwo jest tego.

Opublikowano
Co będzie lepsze do expa MS czy DC?

Powiem Ci tak. Miałem sferę P i duchowy cios na 11(xD).. i z tego co zaobserwowalem jest 6k różnicy w dmg, ale sfera w moby wokół wali dużo mniej(chodzi o dmg), podczas gdy cios uderza dużo mobów z taką samą(chyba?) siłą + ich spowalnia.

Czy Bm jest w stanie być niezależnym finansowo?Jak wsponiałem nie chcę droperów.

Ależ oczywiście. robisz 4 postacie 40+ i chodzisz na dt(ja tak robię - dziennie do 200kk;-p).

Można również wbić 75 i chodzić na metiny mordu(z bufem, ale wtedy konieczna szybkosc ataku w hełmie/butach + ewentualnie spowolnienie).

W FMS-ie patrzeć na średnie czy umiejętności?FMS ma służyć do expienia i do bicia metinów.

Radzę zaopatrzyć się w fms +9 nawet 20 średnie, ale żeby posiadał kd smierci +4, to ułatwi expienie i bicie metków.

Co do expienia, polecam Ogniste Uderzenie, zresetowałem mroczne uderzenie(nie pamietam juz) z g2, zeby wbic ogniste uderzenie na m1, i nie powiem - opłacało się.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...