Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wiecie Oczym Myślę

zulman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę o tym że będzie wkrótce coś super jak np. free weps a to dlatego że firma od gry warrock otwiera sklep ze strasznie drogimi ciuchami

p.s

nie pisać mi że to koniec Warrocka i firma gamersfirst zbiera kasę tak na zaś

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

Dla nas Polakow sa to cholerne ceny, ale np dla Amerykancow niekoniecznie.

Mysle, ze chca po prostu udobruchac fanow wr przez te ubrania. Skad Ci to niby do glowy przyszlo, ze beda rozdawac cos darmowego?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Akurat g1/k2 nie jest znane z tego ze cos darmowego rozdaje, zadaza im to sie na prawde rzadko. :D

Wiec nie liczyl bym na nic..

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

G1/k2 i darmowe prezenty to sie rowna z cudem jedyne co dali za free to aw50f na 1 dzien zeby pokazac je i to all no i kiedys famasy na 7 dni na sw

Opublikowano

a te itemki które aktywowało się kodami? tac itp.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Tak , tak no własnie dla amerykaninow to ceny są niskie to im tam wisi. Oni wydadza 15$ i mają golda. My musimy wydac 50. Nawet jak by byly nasze zarobki podobne ( a wiadomo ze amerykanie wiecej dostaja) to jeszcze do tego my nawet za 15 zl nie kupimy braza .....

Powinni jakos to wyrownac ale no cóż takie życie

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Akurat g1/k2 nie jest znane z tego ze cos darmowego rozdaje, zadaza im to sie na prawde rzadko. :D

Wiec nie liczyl bym na nic..

Masz racje ale bizona na 100 dni rozdają ;d

Już były plotki że to koniec G1 ale to tylko plotki

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...