Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może istnieje taki już temat do tego ale nie mam czasu go szukać .. Sorry.

Więc chodzi mi o to że mam mentala 65 lvl :) skille walniecie m6 silne m5 duchowe m3 , poli m8 i rośnie (dzisiaj może m9) combo 2 itp :)

Nie mam eQ ale mam kase przeznaczoną na korekte eQ więc mam 160kk . Chcę jak najszybciej wbić 70 ale nie wiem jakie eQ za to kupić .

Tylko proszę nie dawać głupich odp. bo ceny są drogie. A więc jakie eq kupić i gdzie expić ? ;) Serwer : astral !

Jeszcze raz sorry za nowy temat :) Myśle że szybko odpiszecie ! :)

Pozdrawiam SpywareII

Opublikowano

Kup sobie parę szt. boga +6 i kuj w dt.. magneta +7 z kd do expa min. plus trzy. tarcze na 61 +9, jakiś naszyjnik z bonami do hp, srebrną branzę, ebo min. +7..mogę tak wymieniać w nieskończoność. ;d

a exp? oczywiście v2.

Opublikowano

@up myślałem nad kupieniem boga +8 , magneta +7, żelka +9 , branzy 1k hp , ebo +8 , lwiej +9 , naszyjnika 1k hp i buty 1k hp już mam :)) dobrze będzie?

Opublikowano

Na poczatek powinno wystarczyc, ale powinienes potem jeszcze to ulepszyc zeby bylo +9 all ( oprocz butow i naszyjnik, bo te wystarczy kupic z 2k PZ )

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

Co do eQ to wyzej ci napisali juz teraz pobierz dmg hacka tego co nie odpycha moobow jak bijesz z konia bardzo to pomaga w expie dobij buffkowi z 40 przy okazji moga dropnac wartosciowe rzeczy.Jezeli masz mozliwosc postaw jakies boty tzn fishboty zawsze jakis grosz w padnie.Buffkowi mysle ze dobijesz w 2 dni grajac po 3h 40 lvl gdy juz wbijesz buffowi spróbuj brac po 4-5 grupek szponow i w okolo 7 dni wbijesz 70 lvl.

Opublikowano

Na Twoim miejscu kupiłbym:

-Boga+6 z kd+3 - wydatek do 20kk

-Budda/Lwia Tarcza+9 - 60kk

-Zelak+9 - 20kk

-Buty+500pz- Grosze

-Naszyjnik+500pz - Grosze

-Ebo+7 - 5kk

-Bransa+1k pz - 10kk max.

-Magnet+7 (Jeśli Ci wystarczy to z kd , a jeśli nie to bez kd) - 35kk max

Ogarnij sobie także buffa - Skille M - Pomoc i Blogo.

Z dmg hackiem powinieneś rozwalac po 3-4grupki , jeśli masz oddane pamiątki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...