Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bodego 60lv i mam ważne pytanie a mianowicie kusi mnie sura WP i jego bardzo szybki exp więc chce się dowiedziec czegos na jego temat gram na S11 więc jak ktos gra to ceny zna mam tez buffa 40lv oraz dropa 35lv więc podexpic do 35lv sure i zrobic mu boja to pestka :) mam ebony +8 buty 1khp itp. i chce sie dowiedziec co sądzicie o surze WP i w ile opcjonalnie po pamiątkach wbije 75 z 55 więc prosze o wyczerpujące komentarze na temat tej klasy i czy mi sie opłaca ją robic taki przykład : aura miecza około 7kk ostrze cos kolo 600k roznica jest? a więc prosze o porady i czy do wakacji wbije 75+ :) pozdro stawiam p[lusy za dlugie odpowiedzi i ciekawe :PPP

Opublikowano

sura wp

plusy:

najlepszy do expa

tanie ku

tanie eq

lepszy w pvp od wojow

ciekawy nie nudzi sie

minusy

tylko 3 skille ofensywne z czego 2 mozna latwo ominac

woj body

plusy:

drobry do epxpa

minusy

drogie ku

drogie eq

nudny i szybko sie nudzi

najgorsze skille do pvp

sura wp ma 5 plusow i jeden minus wiec wygrywa

860331433165800174608.png

Opublikowano

hmm zależy jak expisz myśle ze byś wbił ten 75 a buffa juz masz to troche czasu zyskasz szczególnie tym ze sura wp +boj +wait hack chłopie exp w v1 jak szalony leci szybko lurujesz moby i tez szybko wybijasz +jest tez to ze ostrze ma %do pz co sprawia ze tak szybko nie padniesz jeżeli wogóle to sie zdarzy a pvp hmm jak masz juz te 4m/g/p pvp przewarznie wygrywasz lecz to zależy tez od bonów ale ta klasa ma też minusy np takie kolczyki z niebiańskich+9 czyste drogie sa na twierdzy 200kk a ebo 80jak nie mniej hełm tak samo ale jutro sobie jeszcze na woju jak bys szkaty blasku podropił to byś kupił dobre eq

@edit down 4 a sura sie fajnie expi i jak ma sie ten ttez 70 to tez koks wiec nie lepiej sobie lajtowo expic i byc koksem czy meczyc sie expieniem i byc koksem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No własnie teraz mam troche tego eq na sure a tanie KU to ogromny + bo na 65lv to czarowane sie ma na G juz a zbrojke sie dogania do G więc miodzio sie expi a z tego co słyszałem i widziałem to sura WP mozna wykoxic w 2-3 tygodnie od 55 do 75 więc bodym tego napewno nie zrobie :) 500 defa swojego + okolo 80-100 od zbrojki na 61lv i sie surą z palcem w dupie leci v2 :) nie to co bodziakiem czekam na dalsze wypowiedzi jutro zaczynam robic tego sure na dobry początek konik i eq takie w miare :) CZEKAM NA KOLEJNE KOMENTY!!:]]]]]

Opublikowano

Zacząć można od tego że Sura WP musi cały czas wsadzać KU

Jeśli będziesz miał 300kk na eq dla Surki

To będzie to lepszy wybór niż body.

75lvl od 55lvla można wbić i przez 1,5miesiąca.

Trzeba też pomyśleć o tym że Sura Wp jest najlepszy do groty do expa od 78lvla

Więc wybór należy do Ciebie.

o Wp można powiedzieć że jest mixem Mentala oraz Body xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moher (Marylin) nabił swoim Lewjatanem od 55 do 75 w 9h także wszystko da sie zrobic , tylko ze on mial 2x pierscionek pelerynki i zbieral spota na 61 :)

Opublikowano

Sura WP jest jak dal mnie najlepszą postacią.

Jest to tak jakby połączenie mentala i body ( Mental to zbrojka a body ostrze :)

Tanie ku i eq to kolejny +.

Tak naprawdę to gra zaczyna się po jakimś 50 lvlu, więc do ok. 40 jest troche żmudna, zwłaszcza wpkiem.

Opublikowano

Graj dalej surką .

Bardzo fajnie się nią expi . Taki pół mental pół body . ;]

Cls

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...