Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zagrać Na Prywatnym Serverze Rappelz?

Cupidyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[TuT] Jak zagrać na prywatnym serverze rappelz?

1.Na początek musimy się zarejestrować na tym serverze. Znajdziemy wszystko tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/250350-tut-zakladanie-konta-na-prywatnym-serverze/

2.Należy pobrać clienta tego servera [1.8GB]

http://www.rappelz.biz/Download/Down/Download.asp#

Nie ważne które pobierzemy, to są 4 hostingi i na każdym jest to samo.

3.Pobieramy Launchera.

Wklejamy Launchera do clienta ich servera i odpalamy.

Download:

http://www.megaupload.com/?d=NSV5BCMR

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=441323dc21608b2b260f1e15b9915a58a9cbe7272116c5896fd63386f7a94be4-1290511027

Wklejamy Launchera do folderu z zwyklym rappelzem.

Odpalamy przez Launcher i logujemy się normalnie jak na Polskim wydaniu.

Troche o serverze.

Raty:

Drop: 15x

Exp: 20x

Za 1 moobka dostajemy aż 4 lvl, później idzie po jednym lvlu.

Rozmawiałem z paroma osobami po angielsku i mówili że wbili 45lvl w 2dni, jeden grał po 2h dziennie a drugi wbil w 5dni 91 grając po 5h.

Są dość duże lagi, trzeba mieć jak najmniejsze wymagania i dobrego kompa.

Generalnie przy bieganiu jest ok, czasami złapiemy laga etc.

Kilka screenów z servera.

rappelzscreen00000000k.jpg

rappelzscreen00000002r.jpg

rappelzscreen000000040.jpg

rappelzscreen00000006m.jpg

rappelzscreen00000005i.jpg

Coś nie działa?! Pisz w tym temacie!

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Windows 7 i odpaliłem normalnie, ale w grze nie widze włosów postaci, ani nie moge atakować nie wiem co się dzieje wrzuciłem ten launcher do polskiego rapka.

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie tego servera :)

Gdy ja cos napisze albo ktos cos napisze to zamiast pelnych slow myswietlaja mi sie takie gwiazdki (przyklad: pola*****ow a napisalem polakow) i ma pytanie czy wy tez tak macie i czy to sie da jakos naparwic :]

Mmmm, nie dobrze

Opublikowano

moim zdaniem ten serwer to lipa takie lagi ze chu... , u mnie wyglada to tak: chip --> lag --> koniec chipa --> koniec laga --> kolejny chip --> bije --> i co jakisz czas lag --> i tak w kolko

Opublikowano

a ja mam taki błąd

loguje się na konto wybieram Asure, daję wybór rasy i się gra wyłącza :/ ps dałem launchera do Pl'a ^^ nie wiem czy to przypadkiem nie tego wina

Opublikowano

server jak widez spoko nie zawadzi pograc ino ze jak odpalam wpisuje passy mam okienko nie mozna sie polaczuc z serverem dlaczego tak sie dzieje prosze o odpowiedz za kazda odpowiedz daje plusika ;]

E9mwj60.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam taki problem gdy ściągłem ich klienta i ten lancher wklejam go wlaczam i nic sie nie dzieje gdy włączam inny lancher znaleziony tu włączą się gra ale po kliknieciu connect znika mi gra i błąd connect server

wklejiłem lanchera do zwykłego us loguje sie i serwer działa tyle że jest błąd że włosów nie widać i kompletny błąd ze skilami jak ma ktoś działającego klienta to będe wdzięczny jak go wrzuci

Opublikowano

ja dziś rano zbyt dużych nie miałem w porównaniu z poprzednimi dniami

a i chciałem dodać że drop tam jest fatalny niby zwiększony a leci tak samo jak na zwykłym us i drop nie jest według nich 15 tylko 5

Dear player, we are pleased to announce that rappelz private servers, open test, the game exp: *20 times the and drop *5 times, global exclusive server, if you want to join our game, please download the complete game client, running launcher. Exe landing game, any problems can contact our customer service team, [email protected] Msn

to znalazłem na stronie

Opublikowano

ja dziś rano zbyt dużych nie miałem w porównaniu z poprzednimi dniami

a i chciałem dodać że drop tam jest fatalny niby zwiększony a leci tak samo jak na zwykłym us i drop nie jest według nich 15 tylko 5

Dear player, we are pleased to announce that rappelz private servers, open test, the game exp: *20 times the and drop *5 times, global exclusive server, if you want to join our game, please download the complete game client, running launcher. Exe landing game, any problems can contact our customer service team, [email protected] Msn

to znalazłem na stronie

Napisali ze raty sa zwiekszone, exp o 20 razy a drop o 5 razy, jesli chcialbys zagrac, musisz sciagnac klienta, lunchera i go uruchomic. Jesli mialbys jakies problemy, skontaktuj sie z suport teamem na email ktory tam jest podany.

Co do samego priva, gralem juz dawno na nim, lagi masakryczne, grac sie nie dalo, postac atakowala w przeciagu 45 sekund i tak bez konca, zdecydowanie polecam KTS (Korean Test Server), tam przynajmniej 0 lagow i raty sa zblizone do tego z priva. Ja na KTS w dwa dni wbilem r6 (12x lvl).

15097.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...