Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauważyłem że dużo ludzi ma problemy z grą i zakładają osobne tematy powodujące spam w dziale, żeby uniknąć tego zakładam ten temat do pisania o problemach dotyczącymi TF2.

Jeśli można, to proszę o przypięcie :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Mogę podpiąć, ale proszę kontrolować spam w tym temacie i w razie czego powiadomić mnie lub po prostu zaraportować.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja mam problem, a mianowicie gdy wbijam na obojętnie jaki serw, wybiorę postać i zacznę grać to mam biały ekran i widać tylko hud.

Wcześniej jak grałem było normalnie. Dopiero po mojej miesięcznej przerwie tak się zaczelo dziać.

Bardzo bym prosił o pomoc :)

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

mam mały problem dlaczego w podpisię piszę cheats aimbots speedhacks a tu tylko tut pytania i jakieś śmieci na całym forum jest 1 dobre wh i z 3 wykrywalne multi hacki :/

Opublikowano

To pododawaj jakieś hacki, ja szukałem i były tylko te co są teraz na forum (może źle szukałem :D)

1358809676-U384748.png

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam duzy problem mianowicie co jakis czas ekran mi sie zacina, stoi w miejscu i albo wtedy musze wyjsc do pulpitu i wlaczyc gre jeszcze raz co zajmuje jakies 30s i to nie zawsze pomaga albo komputer mi sie wylacza, dodam ze w portalu i hl 2 mialem podobnie. Przed kupieniem orange boxa problem nie wystepowal w zadnych grach. Pomoze cos czy jedynie format ?

P.S: W L4D2 itp. grach problem nie wystepowal wcale.

@Edit Juz sobie poradzilem.

Opublikowano

Mam duzy problem mianowicie co jakis czas ekran mi sie zacina, stoi w miejscu i albo wtedy musze wyjsc do pulpitu i wlaczyc gre jeszcze raz co zajmuje jakies 30s i to nie zawsze pomaga albo komputer mi sie wylacza, dodam ze w portalu i hl 2 mialem podobnie. Przed kupieniem orange boxa problem nie wystepowal w zadnych grach. Pomoze cos czy jedynie format ?

P.S: W L4D2 itp. grach problem nie wystepowal wcale.

Spróbuj przeinstalować grę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gdywłączam samouczek wybieram żołnierza , zaczyna mi sie ładować i w 3/4 wyskakuje mi komunikat Klucz CD dla serwerów internetowych jest nieprawidłowy .

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Mam problem wyżej. Również gdy wchodzę w "przeglądaj serwery" nie widzi żadnego serwera. Jest napisane "Aby skorzystać z opcji szukaj serwerów musisz uruchomić Steam Beta " TF2 jest z steama za darmo,choć nie wiem czy to ma znaczenie.

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

OK już rozwiązałem problem . ivanek :D zainstaluj jeszcze raz steama .Ale teraz nie mogę dołączyć do żadnego serwera ,czekam i czekam i nie mam żadnego serwera .

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Witam. Wczoraj (27 czerwca 2011) ściągnąłem TF2. Pograłem przez jakiś czas, a dzisiaj (28 czerwca 2011 po nowym patchu) chwilę po włączeniu, nawet w menu gra wychodzi do windy i okienko "hl2.exe przestał działać...". Restartowałem steama, komputer, i nic. Proszę o szybką odpowiedź.

jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

Cześć.

Wczoraj pobrałem na Steamie TF2.

Nie działał , ponieważ ciągle było to okienko z Loading...

Dzisiaj wchodzę rano , działa!

Cieszę się , gram , schodzę.

Wchodzę trochę potem , miałem duży ping (900) więc wyszedłem z gry.

Potem gdy miałem mniejszy ping , chciałem znowu wejść , ale : Ciągle mam ten ekran z Loading .

Restartowałem kompa , steama.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Siemka mam problem. Otóż gdy już przeszedłem trening dla żołnierza to nie mogę odblokować treningu dla innych klas. Dlaczego? 

Mam ten sam problem co pan wyżej, proszę o pomoc!

Opublikowano

Mam problem dotyczący Sklepu w Tf2.

W Team Fortress 2 gram niecały tydzień, ściągnąłem ze Steama gdy dowiedziałem się że jest F2P. Chciałem po prostu zobaczyć co to za gra, wszyscy ją sobie chwalą.

Dowiedziałem się że ta wersja F2P ma pewne ograniczenia w handlu, wytwarzaniu przedmiotów itd.

Postanowiłem zakupić coś w sklepie, aby dostać konto premium, inaczej mówiąc pełną wersję gry.

Problem polega na tym, że jak wchodzę do sklepu to wyskakuje mi taki komunikat : " Aby móc korzystać ze sklepu Mann Co. musisz aktywować społeczność Steam i uruchomić Team Fortress 2 ponownie. "

W ustawienia Steam mam zaznaczoną opcję " Włącz dostęp do społeczności Steam w grze ", lecz w żadnej grze jak CS:S, Day Of Defeat i między innymi TF2 to nie działa. Naciskam Shift + Tab i nic.

Reinstalacja Steama nie pomogła (próbowałem) .

Proszę o szybką odpowiedź.

Z Góry dziękuję . :)

97Chojrak

Opublikowano

Mam problem jak włączam grę w i biorę trening go po załadowaniu całe paska komputer mi się zawiesza lub wyskakuje error.hl2.

Pomocy.

76561198042096591.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...