Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Patch

_IgniTo_

Fajny patch?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? nowa mapka?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość L3xXuSeK
Opublikowano

a cos oprocz tego nowego ft bedzie ? ma ktos jakies 100% info ?

Opublikowano

Nie Przepadam za Desert Thunder i raczej ten nowy FireTeam nie za bardzo mi się spodoba .

Mapa na tej samej podstawie tylko że więcej rozbudowana :(

Ja to ma wypchnąć Zombie to są śmieszni :]

9368_gold.png

Opublikowano

Jak dla mnie to nie powala ten ft w sumie to zmienili tylko ułożenie budynków ahhhh :angry: mogło by być chociaż inne miejsce rozgrywki :D

42772302458035487749.png

Opublikowano

No właśnie coś oprócz tego Firetima będzie ?? Jakiś event ,albo coś w tym stylu ...

Bo słyszałem , że na Święta dostaniemy Backpack +3slot. i czapke mikołaja i nos renifera ,tylko tak szłyszalem

Opublikowano

trochę żal ze znowu to samo powinny zrobić jakiegoś ft w zimie .

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Gość L3xXuSeK
Opublikowano

nie mow za szybko :) jeszcze nie zagrales a juz oceniasz :P moze i nie bedzie zombiaczkow ale moze bedzie cos innego z czego tez poleci ladnie exp wiec narazie zostaw swoje spekulacje dla siebie <_< Zagrasz to ocenisz :rolleyes:

Opublikowano

nie mow za szybko :) jeszcze nie zagrales a juz oceniasz :P moze i nie bedzie zombiaczkow ale moze bedzie cos innego z czego tez poleci ladnie exp wiec narazie zostaw swoje spekulacje dla siebie <_< Zagrasz to ocenisz :rolleyes:

Wiesz .... ta mapka będzie podobna do Desert Thunder (jakoś tak się pisze) No , owszem noo może zagram . :D Nie napisałem przecież , że nie zagram taak ? ,

Gość L3xXuSeK
Opublikowano

Wiesz .... ta mapka będzie podobna do Desert Thunder (jakoś tak się pisze) No , owszem noo może zagram . :D Nie napisałem przecież , że nie zagram taak ? ,

ja nie mowie ze nie zagrasz :P przeciez trzeba probowac nowych rzeczy :rolleyes: a moze ci sie spodoba :P

Specjalista
Opublikowano

a wie ktoś co będzie nagrodą za przejście go? i bedą jakieś bronie do podnoszenia? np jak na Cabinie po 12 rundzie m32

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

no strasznie podobna do DT tylko ze wieksza na ale coz

oczywiscie + za info a co do eventow to wiadomo ze jakis bedzie bo zawsze jest a wszystkiego dowiemy sie w swoim czasie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jestem ciekawe czy bedzie jakaś broń za nx na przecenie tak jak famas g2 ;))

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Beznadzieja ... nie dość że strasznie duża to jeszcze w stylu 1szego FT -.-

Mogli by zrobić coś nowego.

Gość L3xXuSeK
Opublikowano

Beznadzieja ... nie dość że strasznie duża to jeszcze w stylu 1szego FT -.-

Mogli by zrobić coś nowego.

moze i bedzie podobne do starego ft ale jesli byloby prawie takie samo to nie oplacaloby im sie go robic ! wiec napewno bedzie cos extra w ramach swiat :P

Opublikowano

fajnie jeśli będzie to kontynuacja DT gdyż na tej planszy wbija sie najszybciej expa jesli ma sie ekipe(5 minut-200 expa przy przejsciu) mam nadzieje ze bedzie troche dluzsza

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Dobrze ze cokolwiek robią z Combatem

Cokolwiek? Człowieku, przez 3 miesiące dodali 3 mapki, a każdy update kosztuje 17 mln dolarów. <_<

@topic

Nareszcie mapka typu DT, najlepszego ft :). Czekam na patch.

Opublikowano

@UP

To była ironia :P

Właśnie - ciekawe jaki będzie event na święta :D

Mogliby wprowadzić nowy Starter (itemki na 7dni dla nowych graczy) bo już mnie nudzi ciągłe bicie Famasem i M24 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...