Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dla Engineera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj chciałbym przedstawić porady,poradnik dla Engineera.

Ma on podstawowe wyposażenie podobne do Medica czyli:Knuckle(Pięsci), Colt,MP5,Klucz.

Engineer inaczej Inżynier jest dobry na mapach z pojazdami,może naprawić pojazd nawet samolot,helikopter.

Dzięki jego Klucza lub ulepszonego klucza hydraulicznego może naprawiać.

Może mieć Px'y takie jak: przeciwpiechotne M14 Które są bardzo szkodliwe ale również Claymore Engineer.Wróg widzi tylko Mine Claymore a M14 NIE.claymore-mine.jpg?w=128&h=70

Z tymi minami postać ma sens w trybie rozgrywki CQC.

Ta postać nosi lekkie bronie typu:K1, P90, M4 SPECTRE.

PORADY:

1.Najlepiej kryć się i campic w dobrym miejscu z minami.

2.Nie wchodzić w wir walki absolutnie!

3.Strzelać tylko kiedy ustalisz dobrą widoczność przeciwnika i Będziesz miał pewność że zabijesz. B)

Engineer: Engineer.png

Poradnik,Porady by WiernyGraczZwR

Jeszcze raz mówie że nic nie kopiowałem tylko wiem z mojego doświadczenia i wiedzy o WarRock'u.

tut mógłby byc przypienty żeby gracze i początkujący i ci co grają już w warrock'a dość sporo czasu Się coś dowiedzieli o Inżynierze.

Opublikowano

Zdecydowanie za mało napisałeś ale + za chęci ;P

I tak jeżeli (miałby być) przypięty (nie przypienty jak napisałeś) to trzeba by więcej napisać w tym [TUT]

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Opublikowano

poradnik mały-mało informacji

chyba nie myślisz że ktoś bedzie strzelać w kogoś i mierzyć jak jest sam na sam w warrocku decyzje podejmuje się gwałtownie to nie sniper

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Lol, nie rzucać się w wir walki.

Warrock to taka dynamiczna gra że wszędzie coś się dzieje, więc jest to niemożliwe..

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Poradnik max słaby poniewaz kady glupi wie po co jest klucz itp jakie branie moze miec to mozna sprawdzyc w item shopie napisales ze trzeba kampic kampic to ja moge z k1 albo mp5 ale nie ze skorpami albo mp7a1 bo co to za zabawa plus za checi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...