Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To Jest Już Koniec ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Znowu,chciałbym wam się podzielić dość nie miło informacją otóż i ona

[ UWAGA!!!

Jak możemy się dowiedzieć z tego artkułu okazuje się że firma K2 Network,właściciel serwisu Gamers First oraz kilku znanych gier MMO w tym War rock , ma olbrzymie długi,wtym największy bo warty aż 6 milninów $

wobec to znanego producenta sprzętu komputerowego,firmy Intel.Jak możemy przeczytać dalej,główny prezes K2 Network-Jashua Hong (Japończyk :rolleyes:) rozważa w najbliższym czasie zakończenie działalności jego firmy i odsprzedanie licencji na hosting m.in War Rock innym przedsiębiorstwom.Czyżby historia międzynarodowej wersji War Rocka miała się już ku końcowi?

Jak ktoś z was tego nic nie rozumie to już tłuamcze - otóż Tworca firmy K2 Network , mnóstwo zainwestował w gry MMO - niestety musiał wziąść credyt ,ale jednak z tych Gier nie korzysta , więc ma zamiar sprzedać gry własności K2 Network innemu przedsiębiorstwom za spore pieniądze i spłacić dług .

Lecz jest deska ratunku , otóz Firma K2-Network jest w trakcji robienia nowej gry,Ta gra będzie podobna do gry Metin2 ponieważ największe zyski z gier mieli włąśnie z Metina2.W tej nowej grze będą rzeczy za kupno prawdziwych pieniędzy , a firma K2-Network zyska pieniądze i spłaci swój dług . Gdy firma Spłaci swój dług będzie dalej kontynułowana produkcja gier MMO

Licze na ---

// sory, ale zmieniłem kolor tej czcionki, bo mnie krew zalewała

Edytowane przez M@niek
Opublikowano

Skąd Ty masz to info?

Według mnie to jest stare jak świat, a firmą która miała przejąć K2 stało się Gamersfirst i tyle...

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Niestety nie moge ci udzielić informacj ponieważ jest to prywatna informacja dotycząca problemów K2

A dla twojej wiedzy K2-jest właścicielem GamerFisrt

Opublikowano

Łoł masz prywatne info i rozpowszechniasz je na forum z czitami, świetna sprawa xD

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Śledziu może i ma prywatne info a co ciebie to obchodzi.

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

4ff8e25cb399cac6d4e794a329812be2.gif

Mój mały TuT :)

Opublikowano

też słyszałem o tym, że warrock ma być zlikwidowany tyle że jakiś tydzień temu więc to bardzo możliwe w najbliższym czasie się wszystkiego dowiemy

Opublikowano

Ludzie mówię prawdę . O tym że mają problemy finasowę . A to że was to nie obchodzi to następnym razem nie będę już was informował o takich ważnych sprawach. Również to napisałem byście zaczeli troche więcej kupować za pieniądze ponieważ ja przynajmiej chce by K2 dalej kontunułowło swoją pracę

Opublikowano

No bo popatrz K2 GameFirst zamykają grę WarRock na stałe co się dzieje ??? miliony złotych idą w błoto??? wbijanie lv itp nigdy w życiu jest coś hmm co być może po prostu WarRock przejmie jakaś inna firma i jedynie to może być realne i wchodzące w gre

Opublikowano

Moim zdaniem fake. Od dłuższego czasu mówi się o tym, że K2 zbija duże pieniądze na War Rocku. Jeszcze pół roku temu podpisali oni umowę z Dream Execution na dzierżawę gry do roku 2014.

Czyli co, przez niecałe 6 miesięcy zadłużyli się na 6 milionów ? Ogólnie rzecz biorąc żeby stosunkowo "mały" projekt taki jak WR (bo w porównaniu do Metina jest on mały), zadłużył firmę na takie pieniądze, do tego będąc flagowym okrętem K2.

Jeśli rzeczywiście tak by było to sponsorzy - tacy jak Playspan już dawno zrezygnowali by ze współpracy.

Upadanie flagowego produktu firmy jest procesem długofalowym i nie dzieję się od tak.

Nie widzę żadnych konkretnych dowodów, ani sensowych argumentów. Jeśli chociaż podałbyś źródło, to byłoby to w 1% wiarygodne...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

po zatym co by zrobili z graczami tymi 80+ 70+ lvle ? czasu straconego na gre im nie oddadza , pieniedzy wydanych na ta gre pewnie tez nie

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

To tylko potwierdza moją teorię, że zbyt wielkich problemów finansowych to oni nie mają ;)

To mi nie wygląda na ostatnią deskę ratunku.

Jeśli rzeczywiście musieliby się ratować, to sprzedali by licencję na którąś z mniejszych i mniej popularych swoich gier.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...