Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyb**Rzaki.Pl

M@tiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc all, od pewnego czasu na MPc zaczely sie pojawiac tematy reklamujace Cyb*trzaki.pl, lub tez wysylanie nam na PW wiadomosci "zapraszamy na ..", ostatnio wchodzac tam zobaczylem kilka tutoriali skopiowanych z MPCm a przeciez kazdy poradnik itp podlega prawa autorskiego wiec, zglaszam sie do calego MPC zrobmy cos aby te zjeba*e forum nie kopiowalo naszych tutoriali oraz odpowiedziali jakos za kopiowanie tresci z MPC!! Coraz wiecej ludzi odchodzi z MPC na tamte forum, przeciez jak kazdy wie MPC to najwieksze forum o grach MMO, wiec nie pozwolmy aby tamto forum zabieralo nam userow i kopiowalo nasze tuty, a dzieki kopiowaniu naszych tutow zyskuje coraz to bardziej popularnosc poniewaz gdy ktos nie wie o MPC zostanie tam a przeciez Cybs*rzaki to jedno wielkie Gowno!!

13032777318975834031.gif

Opublikowano
Materiały zawarte w serwisie są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Nie wiem czy to coś jest warte, ale można spróbować.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Łączę się w bólu, ale sądzę, że gówno możesz.

samemu nic nie zrobie, ale gdybysmy sie zlaczyli jacys modkowie admini i inni userzy napewno bysmy zapobiegli kopiowaniu tutoriali na ich forum

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Najlepszy dowód na to, że Gold Member to tylko głupia ranga za konkurs. Syf tam mają. Najbardziej mnie rozbawiło podforum w dziale CS : Serwery prywatne ;dDDDDDDDD

Opublikowano

No po tym co ja się rozejrzałem to oni skopiowali MPC forum i podpisali się pod tym. Jak by już ktoś coś mógł to Kokosz. Tak więc zostaje nam ich ignorować.

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Moim zdaniem Kokosz powinien się wziąć za ten spam o w/w forum, przecież jest paragraf na to że spam z którego mamy jakieś korzyści ( np. reklamowanie innego forum ) jest karalne !

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Moim zdaniem Kokosz powinien się wziąć za ten spam o w/w forum, przecież jest paragraf na to że spam z którego mamy jakieś korzyści ( np. reklamowanie innego forum ) jest karalne !

Daj mi ten paragraf.

Opublikowano

Najbardziej mnie rozbawiło podforum w dziale CS : Serwery prywatne ;dDDDDDDDD

Muah, teraz będe miał napady śmiechu :D

@edit

Tak poza tym, w ich njusach mieli topic dot. że ktoś skopiował poradnik z cybów na mpc, a sami wszystko kopiują..

Admin Cienia
Opublikowano

Na cybergównie są ciecie które pouciekały z mpc i założyły własne forum, dzieciom nie potrafiącym samemu coś zrobić rżną wszystko jak leci.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na cybergównie są ciecie które pouciekały z mpc i założyły własne forum, dzieciom nie potrafiącym samemu coś zrobić rżną wszystko jak leci.

Dobra, nie przejmujmy się nimi. W końcu hatters gonna banned.

Opublikowano

@Up czekaj na mnie ja też pospamuje bo nie mam co robić akurat ;d

Ale ze mnie cienias 10 tematow i juz ban

HeheheZa spam swoim idolem dostał 5 dni.

Za twarz dodałem mu 2

s2c77Oa.png

Opublikowano

widze ze lord Makin zaczol chyba dzialac

http://cybstrzaki.pl/forum/index.php?/topic/1133-z-witam-na-cybstrzakipl-beta/

13032777318975834031.gif

Opublikowano

http://MikeWasKocha.pl/index.php?/topic/1133-z-witam-na-cybstrzakipl-beta/

ehe makin który gra w metina ;/

Wczoraj, 08:29

Za małe raty mówisz, przynajmniej nie jest za łatwo, mi się podoba.

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Wiecie, że robiąc tam konta nabijacie ich wspaniałe statystyki? Ile by się nie powtarzało to i tak się nie nauczycie, że robicie tym reklamę.

Na szczęście nie ty o tym decydujesz ;-) Ludzie się zmieniają.. ;P

Ty masz najebane od metina i dobrze zrobisz jak do niego wrócisz.

@Owned!

To co ale te statystyki to SPAM ;P

Rusz głową. Licznik użytkowników i postów chyba nie bardzo interesuje się tym, czy to spam, lol.

Opublikowano

http://MikeWasKocha.pl/index.php?/topic/1133-z-witam-na-cybstrzakipl-beta/

Człeku, to nie jest prawdziwy Makin

Opublikowano

Już to wczoraj zrobiłem i obiecałem, że jeśli nie będą nam spamować to nie wniosę oskrarżeń o popełnieniu przestępstwa.

EXPmIpC.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Makinie z nimi niema się co bawić. To co wyprawiają leży poniżej krytyki i godności ludzkiego zachowania.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...