Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przydatne Nam Nicki !

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie wymyślamy nicki do gry i nie tylko do gry. xD

Prosze admina o nie zamykanie tego tematu. I myśle ze jest przydatny wiec proszę o przeniesienie go na temat przypięty.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

jaki przydatny?

ludzie zaczną tu pisać jakieś dziwne albo zajęte!

a po 2 to będzie tu nabijanie postów:)

bez przesady

Opublikowano

Już widzę ten spam każdy po 1 nicku podaje. Można ewentualnie zrobić 1 zamknięty temat do podpiętych z wielką tablicą ników ;P

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

Najlepszy Sposób Tworzenia Nicków: Siedzisz przed kompem (jak zwykle burdel na kółkach xD) i wybierasz np, co 2 bądz 3 litere z tego co masz aktualnie przy kompie ( delicje Szklanki Talerze Sztućce Głośniki i te sprawy ;P...

Mój Nick jest Wynikiem tego, że podczas robienia postaci jadłem Hity Orzechowe a po anieglsku Hazelnut Favour. Dodałem jedno z i gotowe ;)

ZBIERAM TYLKO -!

Mój Tut: BRONZE 30 DAYS i 3 DAYS GOLD 2 MINUTY!.

Mój kanał na YT:

Trollowanie na YT :)

Opublikowano

Najlepszy Sposób Tworzenia Nicków: Siedzisz przed kompem (jak zwykle burdel na kółkach xD) i wybierasz np, co 2 bądz 3 litere z tego co masz aktualnie przy kompie ( delicje Szklanki Talerze Sztućce Głośniki i te sprawy ;P...

Mój Nick jest Wynikiem tego, że podczas robienia postaci jadłem Hity Orzechowe a po anieglsku Hazelnut Favour. Dodałem jedno z i gotowe ;)

hehe dobre

Opublikowano

Weźcie to zamknijcie bo ten temat totalnie nie ma sensu, a na pewno nie w postaci takiego chaosu, że każdy wypisuje jakieś bzdury..

Poza tym co to za problem wymyśleć nick?

Jakiś jest zajęty to kombinujesz z wstawieniem podwójnie jakiejś litery lub cyfry i tyle, ot cała filozofia.

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

HAHAH

Rozjebałeś mnie tym ,, I myśle ze jest przydatny wiec proszę o przeniesienie go na temat przypięty. '' Człowieku w jakiej ty bajce żyjesz ?

Do nicków do gry są spycjalne programy , które polegają na tym że ci dają różną propozycję z nicami a ty potem sobie sprawdzasz w grach podczas rejstracji

Opublikowano

bezskillpl fajny nick xD

a tak wogule to lepiej zamknac temat podpiac i zrobic tabele

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...