Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New Private Serwer -Starzzmt2

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i caly swiat ma racje , ze POLSKIE NEO KIDY wszystko rozpier***! wszedzie blokuja dla pl reje bo POLSKIE NEO wszystko rozpieprza! i maja racje bo to sa kurwy nie dzieci

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Tak kurwa i przez takie jebaki polne my nie możemy grać!

Aż szkoda żałować takich ciulów..

Pewnie jeden z nich ten który rozpierdolil serwer teraz sie podnieca -,-

tatak.png

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Dobra Mniesz w to czy nas lubią czy nie Serwer znowu onn z rejestracja nie działa spol bo chyba blokneli lecz

jak zakładam konto to albo pisze nazwa zajęta albo nic ale jak założę loguje się na klienta to nie ma takiego konta i co zrobić

Opublikowano

Jak Ktoś będzie wiedział jak konto zrobić by odpaliło pisać bo jakiś pl tam gra w ranku jest

jak będziecie coś wiedzieć moje gg 251528 ;d

Opublikowano

mozę u Ciebie jest off bo u mnie nie!! na kliencie pisze ze nie ma takiego konta!;p i powiedzcie jak ten typek gra od rano mial 38lvl teraz zobaczcie

Opublikowano

Elo mam problem z rejestracja wpisuje kazde mozliwe pasy i pisze ze konto juz istnieje .

PROSZE O POMOC *

Jesli jestes N3O Daj -

Jesli nie postaw +

METIN2.US Sura 54lv+ Jinno-FreeKingdoom KillBmKa

Opublikowano

Witam na czystego metin2 2008 wkleile spolszczenie tego serwera i wyskakuja mi 4 serwery ale Polskie ;d

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek, tylko nie mogę pobrać clienta... ;( Mam błąd na dole stronki i ciągle jakieś testy albo na iq albo jakies duperele. Poda ktoś inna stronke. Lub wrzuci na megaupload'a? ; D

34297.png

90752575.jpg

MinecraftUserbar.png

minecraftcreeper4381pre.png

Dołącz do społeczności Lubie Creepery! skopiuj to do swojego podpisu

NIE KRĘPUJ SIĘ WAL

delete.png

Opublikowano

Dużo sie zmieniło, ale z tego co mi sie udało wygłowkować to jest tak że im pada logowanie, i mają na to scrypta że resetuje im np co 60minut więc jak sie nieda zalogować to logo padło i do 60minut będzie chodziic (TO JEST TYLKO MOJE PRZYPUSZCZENIE ;>)

mam pytanie, gdzie są ulepszacze ? bo jest zwykły drwal i on ma, ale mi chodzi np o osci itp jak na SS bo nawet nie moge kolczyków zrobic ;D

yyy ?

zbieram + ;D

<3

Opublikowano

czy ja wiem ;p ostatnio wchodziłem na serwer w sylwka około 17, potem juz był off i jest ciagle ale stronka, reje, client do downloadu działa więc mysle ze bedzie ON ;> tylko trzeba poczekać

Terr0 ][_, ([]) ][_,

yyy ?

zbieram + ;D

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...