Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Chams

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry omekpall ale nie zdązyłem napisać w poprzednim temacie uruchamia się ten hack Page Down a którym klawiszem widzieć przez sciany?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

tego hacka się wcale nie odpala ... po prostu wklejasz ten plik do folderu z CA/Game i grasz z chams ...

Opublikowano

Dobra sciągłem ten plik zrobiłem kopię i wkleiłem do folderu /Game/ odpalam grę włączam Page Down i w lewym górnym rogu pojawia mi się czerwoną kropka i coś tam pisze...

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

jak ktos ci ma pomoc jesli piszesz ze pojawila ci sie kropka i "cos tam pisze" o.O ?

Opublikowano

Wkleiłem ten plik do folderu Game i gdy jestem w grze nic się nie dzieje nie widać przez sciany a gdy włączam Page Down wyskakuje mi takie coś:

sasdaasd.jpg

Opublikowano

Wkleiłem ten plik do folderu Game i gdy jestem w grze nic się nie dzieje nie widać przez sciany a gdy włączam Page Down wyskakuje mi takie coś:

sasdaasd.jpg

Prawidłowo podmienił ci się plik RS.rez ?

9368_gold.png

Opublikowano

omekpall wygląda na to ,że zle podmieniłem pliki teraz wszystko cacy działa leci + ;]

Edit@

Jakiś pajac cie zminusował i wyrównałem do 0 ;)

Opublikowano

omekpall wygląda na to ,że zle podmieniłem pliki teraz wszystko cacy działa leci + ;]

Edit@

Jakiś pajac cie zminusował i wyrównałem do 0 ;)

Dzięki .

Jakiś pajac minusuje mnie codziennie .

Już spadło mi o 30 +

Dobra Problem wyjaśniony .

Zamykam .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...