Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPH 2.4.2

Gość mlody22pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odrazu lepiej opk nie ma ale co tam hack może być, ale jak zwykle cheaterów będzie od pełna bo wiadomo że (niedorośli) użytkowników nie będzie to ważne na czym cheatuje

76561197995014005.png

Opublikowano

brawo dla osoby, ktora wrzucila tego zapierdolonego VIP-a w dupie mam ze dostane ostrzezenie, za przeklenstwa, ale to juz jest kurwa przesada, kazdy uzya cheatow... Wy zasrane lowy nauczcie sie grac, a nie tylko czitujecie... kurwa prem, high lvl i cheatuje mozgu nie macie ? widocznie tak... w ogole kurwa najlepiej wyjebac to cale forum o hakach do WR i spokoj, przynajmniej bysmy mieli jakas reputacje, ze Polacy nie hackuja.... ale kazdy ma to w dupie i robie tylko dobrze dla siebie.... L2P jebance !!!

Opublikowano

adhd ? czlowieku Ty chyba tak samo jestes niedorzwiniety jak wszyscy hakerzy... musisz grac na hackach zeby miec k/d powyzej 1.00 ? l2p naprawde... bo to jest zalosne...

Opublikowano

hah... nie obrazac innych, bo nie wiadomo czy graja... jestes swietny [!]... poczytaj posty tak trudno zauwazyc kto hackuje, a kto nie ? mam prawo mowic co chce... dymaja mnie ostrzezenia... a w ogole na matke sie nie najezdza kidzie.... pzdr

Opublikowano

@up

powiem w prost naprawdę masz adhd bo jak zobaczyłeś tego (VIPA) to pewnie kompa omal nie rozjebałeś

a i jeszcze jedno. poczekaj parę lat i pisz dopiero posty bo za (młody) jesteś

76561197995014005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...