Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różne Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) poszukuję różnych hackow, tylko nie do gier typu: metin2 tiba cs itd. Poszukuję Hackow typu: Wysuwanie cd,Łamanie haslo,Zamknąć kolegi kompa z mojego kompa( nie cmd bo to Próbowałem ale nie działa) itd typu hackow. Jeśli macie jakieś hacki typu takiego proszę o link :D. Z góry thx :P A i jeszcze jedno w Google som same metin2 jak sie wpisze hacki... a jak np hacki do łamania haseł to off są

Opublikowano

google ma wszystkie, myślisz ze ktoś poszuka za ciebie i poda gotowe linki ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

google ma wszystkie, myślisz ze ktoś poszuka za ciebie i poda gotowe linki ?

Ale jak wpisze w google hacki to same metin2........ a jak inne to all off są, a może ktoś ma jakis aktywny z 2007 czy coś

Opublikowano

Mówie że jak wpiszuje hacki na googlach to same do metin2!!!!!!!!!! a jak np hack do łamania haseł to same off a może ktoś ma jakiegos starego hacka króty działa !!!! czytajcie!!!!!

Opublikowano

Mówie że jak wpiszuje hacki na googlach to same do metin2!!!!!!!!!! a jak np hack do łamania haseł to same off a może ktoś ma jakiegos starego hacka króty działa !!!! czytajcie!!!!!

Bo źle wpisujesz w Google... ale niektórzy nadal po wielu latach nie umieją z niego korzystać.

Opublikowano

taa, podałem mu nawet link do zaawansowanego szukania a on nadal swoje ze mu metina tylko znajduje

wyklucz metina z szukania i... napisz wyraźnie czego szukasz , to takie proste

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

taa, podałem mu nawet link do zaawansowanego szukania a on nadal swoje ze mu metina tylko znajduje

wyklucz metina z szukania i... napisz wyraźnie czego szukasz , to takie proste

Ty dałes google.pl dobra koniec do zamkniecia temat bo mpc schodzi na psy ide na inny forum a nie te gowno szkoda słów

Opublikowano

a kliknołes w link ? bo jak byk otwiera sie zaawansowane szukanie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Bo to jest trojan a nie hack oO

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

nantan, ty jesteś popierdolony bardziej niż przewiduje ustawa o kastracji koni.

Spierdalaj bo aż boli. Co do twojej sygny: nie uważam, że Bieber (którego nazwiska nie umiesz napisać) to gej i przypierdolę Ci dzisiaj minusów do oporu. Zwykłem tego nie robić ale widze, że bierzesz na poważnie te reputację :)

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

nantan, ty jesteś popierdolony bardziej niż przewiduje ustawa o kastracji koni.

Spierdalaj bo aż boli. Co do twojej sygny: nie uważam, że Bieber (którego nazwiska nie umiesz napisać) to gej i przypierdolę Ci dzisiaj minusów do oporu. Zwykłem tego nie robić ale widze, że bierzesz na poważnie te reputację :)

po 1 ja na ten forum whodze raz na jakis czasz i to se napiszalem bo nie mialem co mnie reputacja nie obhodzi moze ktos kurna zamknoc ten tamt

@Edit dawaj - ja reputacje mam gdziesz

Opublikowano

Nie pisz tak długich zdań, bo wzrasta prawdopodobieństwo popełniania jakiegoś orta. Zapraszam użytkowników do przemyśleń, jak za 10-15 lat będzie wyglądał nasz kraj. Przecież murzyni nas wyśmieją, gdy zobaczą takie coś.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Nie pisz tak długich zdań, bo wzrasta prawdopodobieństwo popełniania jakiegoś orta. Zapraszam użytkowników do przemyśleń, jak za 10-15 lat będzie wyglądał nasz kraj. Przecież murzyni nas wyśmieją, gdy zobaczą takie coś.

jak jestem wkuzony piszę za sypko.Ja w angli mieszkam i pojem szczerze wole anglie niż polske o.O. Koniec tematu tu dasz jakiś temat to same szczyle jak ty zaraz cię pogonią za ort lub text omg... <_< a właszcza 15+ latki się modrom.

Opublikowano

Zamknij się już dzieciaku. Nie umiesz pisać to nie pisz, może w Anglii kaleczenie języka się ludziom podoba, w każdym razie w Polsce nie bardzo. Idź synu i nie grzesz więcej.

Opublikowano

Zamknij się już dzieciaku. Nie umiesz pisać to nie pisz, może w Anglii kaleczenie języka się ludziom podoba, w każdym razie w Polsce nie bardzo. Idź synu i nie grzesz więcej.

zamknij się ty. Ja umiem pisać.A jedynym dzieckiem jesteś ty!! <_< A takie texty "Zamknij się już dzieciaku" do twojej starej

Opublikowano

Posłuchaj, ty skurwysynu. Piszesz jak pojebany, mądrzysz się jak szaman wśród murzynów i usprawiedliwiasz się jak ostatni debil.

jak jestem wkuzony piszę za sypko.Ja w angli mieszkam i pojem szczerze wole anglie niż polske o.O. Koniec tematu tu dasz jakiś temat to same szczyle jak ty zaraz cię pogonią za ort lub text omg... <_< a właszcza 15+ latki się modrom.

Pokaż mi w twoim poście jedno zdanie, w którym nie popełniłeś błędu, ty psie. Od rodziców się trzymaj z daleka, bo mam w dupie twoje problemy rodzinne, czy to, że jesteś adoptowany przez rodzinę niewolników z Indonezji. Sposób w jaki piszesz i "formułujesz zdania", jeżeli można to tak nazwać, wskazuje na to, że jesteś dzieciakiem. Zdrowo pierdolniętym dzieciakiem.

W sumie, to nie wiem czy Cię opierdalać, czy Ci współczuć, bo kalectwo intelektualne jest najdotkliwszą chyba formą kalectwa. Przepraszam, że Cię okrzyczałem, bo przecież to nie twoja wina, że jesteś upośledzony. Prześlę Ci w zamian czekoladę i misia, ty jebany gnoju.

Opublikowano

Posłuchaj, ty skurwysynu. Piszesz jak pojebany, mądrzysz się jak szaman wśród murzynów i usprawiedliwiasz się jak ostatni debil.

Pokaż mi w twoim poście jedno zdanie, w którym nie popełniłeś błędu, ty psie. Od rodziców się trzymaj z daleka, bo mam w dupie twoje problemy rodzinne, czy to, że jesteś adoptowany przez rodzinę niewolników z Indonezji. Sposób w jaki piszesz i "formułujesz zdania", jeżeli można to tak nazwać, wskazuje na to, że jesteś dzieciakiem. Zdrowo pierdolniętym dzieciakiem.

W sumie, to nie wiem czy Cię opierdalać, czy Ci współczuć, bo kalectwo intelektualne jest najdotkliwszą chyba formą kalectwa. Przepraszam, że Cię okrzyczałem, bo przecież to nie twoja wina, że jesteś upośledzony. Prześlę Ci w zamian czekoladę i misia, ty jebany gnoju.

"ty jebany gnoju" Dziecko do starej mów coś takiego, a nie do mnie. Ty w papersie jesce jestes.Ja mam rodzinę nie to co ty: twoja stara pracuje na ulicy, a twój stary Grzebie w śmieciach bo, tyle ile twoja stara sprzedaje dupy to starcy na ciebie tylko. To ja nie wiem czy Cię opierdalać, czy Ci współczuć <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...