Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Woj Mental

kazica123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czytałem wiele tematów o tym jak to świetnie Expi się na marmurach w v2. Mam woja mentala 46lv i własnego buffa 25lv pomoc na m reszta błogo... Moje eq to rib+9 sr13 kd+4 do expa, ebo+9, zelak+9, srebrna+9, buty i nasz 1k pz, smocza+9 kd defa i uchylki+3, okrągłą+6. Moje pytanie brzmi czy wgl warto iść tam Expic. Chciałbym wbić 54lv. Mam poli na 2pkt. . Lacznie mam 530 defa i 11k pz. Jeśli opłaca się tam expic mi to na czym dokładnie... Moge się wyposażyć w około 12 marmórów i 2/3 mojego eq potów i full eq potów buffa. Jeśli tak ile mniej więcej musiałbym expic.. Ile Dni po ile h. I czy moge dostać bana za własnego buffa? Proszę o odp:) nie pisac idź na bo itd... Ps w v1 Expi mi się do dupy. Pozdrawiam. PROSZĘ MODA O NIE ZAMYKANIE BO ZALEŻY MI NA SZYBKIEJ ODP. Z góry Thx

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

Na marmurkach deff nic nie daje, radze Ci iść na BO i expić a potem do v2 na jakimś 54 lvlu ;-) i expić z buta na szponach...

Poza tym mentalem opłaca się expić na marmurach jedynie w grocie

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

A co ja mówiłem o BO. Chce się poradzić. Nic mi nie pomógłes więc spier gdzie indziej nabijac posty

Opublikowano

" Spier " to możesz mówić do swoich kumpli, nie do mnie !

@Topic ( żeby nie było spamu )

Jeśli nie lubisz expić na BO to weź te marmurki i exp w v2 ale nie będzie przyjemnie z tak słaby ribem

Musiałbyś expić jakieś 151255125 koma 3123131 minut. Obliczyłem to ze wzoru

Noob

--------- = Durne pytania

Metin2

Durne pytania < 0

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Skończmy spam to do niczego nie prowadzi a tylko zaśmieca temat. Nie udzielaj już się tu

Opublikowano

Ribek troche słaby ale styknie, buffa masz, 11k hp tez styka, mysle ze mozesz sie wybrac. Pamietaj zeby uwazac na dzieci neo co beda cie rozwalac na tych marmurach.

Na tych ok. 15 marmurach nie wbijesz 54 braknie Ci czasu.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Najlepiej tutaj mieć poli na P, inaczej lipa straszna.

Poli 0 - 40 marmurów = 6(6)h

Poli P - 40 marmurów = 20h

Jest róznica? Jest i to bardzo duża.

15 marmurów = 2.5h

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ale wbić poli na P to dużo czasu.. I w pewnym stopniu wydatek... A bez marmura jak myslicie? i proszę o odp czy za tego buffa moge dostać bana. I jak co to na czym expic..

Opublikowano

za buffa nie ma bana jak by był to by prawie all z pla by go dostali

masz yangi zeby troche zmienic eq ? kup nawet mnisia z 2k pz bo def na marmuru nic nie daje bo on ma własny def tarcza na blok by sie przydała ale nie koniecznie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

nie zdążysz musisz mieć ich 2x wiecej ja tak na oko mysle ja uzylem 67marmurow i z 53lvla wbilem 70 na Grymuarze z buffkiem 40lvl 2skille na m2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tzn mnisia bym załatwił 2k pz na zmianę nie bardzo zbieram na te marmury żeby chodź z 20 kupić..

Opublikowano

Uuu dziękuję za wyczerpująca odp... Będę wiedział na przyszłość co i jak. Ale jak mówiłem w v1 to kicha b. Cienki exp a ubijam też długo. BO jest wiecznie zajęte dlatego pytam o v2 i exp na marmurah bo podobno Expi się dobrze... A chciałem szybko wbić 54 lv. Może nawet mógłbym załatwić pierścień expa na 7 dni... Więc ile bym musiał dziennie tam siedzieć i na czym expic...

Opublikowano

Wiesz poli jest głownie dla Archerów i ogolnie rzecz biorąc Ninji, bo im się najgorzej expi.

Mentalem pomęcz troche na BO, nadrop ząbków, później księgi klątw etc.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Dobra i wyczerpująca odp lecz pierścień expa nie działa w PT... Tyko księga lidera... Jednak się uprę co tam moja strata. Wezmę kase jak się skończą marmury będę szukał kogoś kto podexpi. Ile mniej więcej z grupki szponów było by % z pierścieniem? Tak w przybliżeniu. Aha i up jutro dam CI limit + i 5 bo bardzo mi pomógłes. Dziękuję bardzo i czekam na odp

Opublikowano

DreamerMistrz

Twoje bajki jakie piszesz powyżej są bardzo ekscytujące.

Fajnie że ""Od 50 lvla przeniosłem się do V2, na największy spot - Dawałem radę całemu spotowi przy buffie 37lv""

z Eq : smocza +9 kd +4, żelek +9, czarna okrągła +7, ebo +9, naszyjnik 2k/10kryt, buty 1,5k/5kryt, rib +8 śr 34 kd potwor i śmierci +4

Jak to się mówi " To jest niemożliwe " , Twoja maxymalna defensywa wynosi wtedy hmm do 620 obrony oraz załóżmy 13k pż

Z takimi statystykami i buffem dałbyś rade max. 5 grupek , jeśli wogóle było by to możliwe...

Także muszę się przyczepić do argumentu który podałeś , gdyż fajnie by było jeśli od 45 i wyżej lvla biło by się 20minut ^^

Oraz płaciło się na 37lvlu - 1,5kk za kulkę ^^

Poza tym fajne bajki , Zapewniam Cię kazica123 że to co oświadczył DreamerMistrz to są bujdy , które wyssał z palca.

Pozdrawiam !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up mniej więcej ile z jednej grupki? Z pierścieniem było % expa?

Opublikowano

Dobrze nie klocmy się to do niczego nie prowadzi. Czekam na odp 3x up

Opublikowano

Przecież w 1 poście pisze że mam buffa. 25 lv pomoc na m reszta błogo...

Opublikowano

Chłopaki spokojnie. Takie rozmowy na PW prowadźcie. Pytam ile mniej więcej otrzymam expa z grupki szponów w v2 z pierścieniem expa na 47 lv ?

Opublikowano

up. Nie pamiętam ile leciało mi %, bo mój buff dostał bana nie wiem nawet za co i nie mam jak teraz sprawdzić( bez buffa nawet 2 grupek nie wezme..) więc sorry ;/ Pamiętam tylko tyle, że w 30 minut wbijałem 20% na 56lvlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...