Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ T U T ] Bunny Hopping

Boyaka

Oceń pracę ;)  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydatny Tut ?

• Tak
      49
    • Nie !!
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby to jest bug , ale wygląda jak hack więc też można łatwo bana dostać

+ za mini TUTA :P

To nie jest Bug!

Admini uznają to jako trick znany przez coraz większą liczbę osób. Nie zlikwidują tego, i nie da się dostać za to bana, bo mój kolega pytał Admina.

Choć jest to moim zdaniem, rzecz podchodząca pod bug, bo oszukujesz system, i zamiast przewrotu, system ma wrażenie, że robisz 3 fikołki, a tak naprawdę normalnie skaczesz na odległość przewrotu i zabiera Ci to staminę jak za 3 skoki.

Przeskoczyć cała mapę na Marien, to może troszkę przesadzone, ale jak wykonujesz hoppę i za każdym razem Ci wychodzi to możesz co najmniej 3/4. Wystarczy Ci stamina Stick, i można też 15% sp up, ale i bez tego też można.

No i przede wszystkim jest Ci potrzebne dobre ustawienie, czyli

Keyboard Smothing na 100%, i Mouse Smoothing na 2%, dzięki temu wyskoczysz dalej.

Tut jest dobry,leci za niego + i dobrze było by go przypiąć, tylko popraw jedną rzecz:

Podczas hoppy klikasz 2 razy W, następnie przyciskasz Shift, lecz żeby Ci to wyszło musisz w tym samym momencie przytrzymać Shift co puścić W, bo inaczej zrobisz przewrót, a następnie po przyciśnieciu Shift'a, przytrzymujecie kciukiem Spacje ( najwygodniej ), i trzymacie ją razem z Shift'em ( Shift + Spacja - po kolei ), puki nie skończy się wam stamina, co zobaczycie w lewym dolnym rogu.

P.S. Jeśli czegoś nie zrozumieliście to postaram się wam wyjaśnić jeśli, podacie mi konkretny kontekst. :P

Jeśli dobrze ogarniecie już robienie hoppy, piszcie tu lub na PW to wyśle linka, do odnośnika na YT, do tego jak dzięki hopci wyjść za mapę na BlueStorm - jest to uważane dla, niektórych za Fake lub Hack'a ale robiłem to nie raz, i wystarczy niezłe obeznanie w robieniu hopci :D

P.S.S. Pomogłem daj + !

@EDIT Dzięki ludzie za te 3 - , naprawdę bardzo się przydały, ale ja zbieram +!

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

kurde ja robie 3 podskoki ale wcale nie tak daleko

Potrenujesz to się nauczysz : ) Bunny jest b. przydatny jeśli chcesz się w fajną miejscówę dostać.

@TOPIC: Dodaję do spisu

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jestem zbyt zmoolony ledwo co 1 skok xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...