Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Ekipia

czez22pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dawno nie gralem w dekarona ale z tego co widze nowyh graczy nie ma juz prawie w ogole i mam do was pytanko czy nie chcial by nikt rozpaczac gre od nowa? nowe postacie albo klasy ktorymi nei graliscie i poprostu grac i gadac na tsie i stowrzyc dobra ekipe do expienia grania itd? bo malo jest teraz takich :(

Opublikowano

Witam dawno nie gralem w dekarona ale z tego co widze nowyh graczy nie ma juz prawie w ogole i mam do was pytanko czy nie chcial by nikt rozpaczac gre od nowa? nowe postacie albo klasy ktorymi nei graliscie i poprostu grac i gadac na tsie i stowrzyc dobra ekipe do expienia grania itd? bo malo jest teraz takich :(

Oj są gracze...wystarczy poszukać. :)

U mnie glob nie chce chodzić ;/, tak bym pograła. Na wyższych lvl już kogoś na pewno spotkasz.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Czemu global nie chce śmigać u Cb?

Może pomóc? ; >

Mam cały czas problemy z xigncode, podczas uruchomienia występuje błąd code (bla bla bla bla bla).

Reinstalka nie pomaga, wyłączenie widzialności dla antyvira też, zapora systemowa też, wyłączanie wszystkiego przeciw wirusom też, zmienianie właściwości też, patchowanie manualne/auto też, sprawdzanie clienta 2moonsa, starego dekarona z gametribe, czy najnowszej instalki z gamehi też nic nie daje. -.-

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Mam cały czas problemy z xigncode, podczas uruchomienia występuje błąd code (bla bla bla bla bla).

Reinstalka nie pomaga, wyłączenie widzialności dla antyvira też, zapora systemowa też, wyłączanie wszystkiego przeciw wirusom też, zmienianie właściwości też, patchowanie manualne/auto też, sprawdzanie clienta 2moonsa, starego dekarona z gametribe, czy najnowszej instalki z gamehi też nic nie daje. -.-

Mogę dostać numer błędu?

Ewentualnie wyślij mi ss w prywatnej wiadomości, wtedy na pewno Ci pomogę : )

I jeśli można to konfigurację komputera + system operacyjny oraz wersję [start -> uruchom -> systeminfo]

Opublikowano

O Bandyta...

Dla mnie osobiście jest obojętne czy w danej grze występują Polacy, czy nie. Znasz angielski to się praktycznie z każdym dogadasz, a często niestety lepiej się gra z obcokrajowcami niż z rodakami.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Też bym się na to pisał, ale moja przygoda z Dekaronem jest krótka i przydałaby się jakaś pomoc na początku :D

@edit

Moje gg - 9634289

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

no wlasnie ale wiesz segnalka duzo nie po pkujesz :P no chyba ze w A7 gdzie zmieniaja jej staty do broni i podwyzszaja def itd itd :) no w ogole w A7 nauczenie sie skilla nie zabiera skill pointsa wiec jest v git :)

ale generalnei chpodzi mi o to zeby na TSie gadac i stworzyc zgrana paczke a nie ze jest gildia polowa nie wie o co kaman reszta ma ich w dupie i i tak po miesiasiacu nie ma juz niczego :/

gg: 3275806

ja generalnie bede gral segnalka nie wiem jak kto z was :)

Opublikowano

Spoko ;)

a co z ts'em?

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Widze zainteresowanie jest, ale trzeba by zebrać wszystkich chętnych i dogadać wszystko. Jak coś moje gg: 135783401

Opublikowano

na Hellione? ekstra, dopisuję się. gram od wczoraj ;) 25 lvl aktualnie ^^ potrzebuję ogarnietych ludzi , którzy powiedzą nieco o grze :)

GG - 10034832 , lub PW

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Pisz to cię wprowadzę :D 9634289 gg

lolzor.gif

Opublikowano

@up

Sikor im chodzi chyba o granie od nowa... Pewnie się nie obrażą jezeli ich podexpisz czy coś takiego, ale z tego co tutaj widze chodzi o granie od nowa :P

16435562.jpg
Opublikowano

W takim razie ,możecie liczyć na moją pomoc przy jakichś fightach ,ew. zwolnieniu jakiegoś expa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...