Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Uwaga M2Fish2 = Ban

nitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA... muszę was ostrzec ze jeśli będziecie używali M2Fish to czeka was ban :)) skąd to wiem?? Bo użwyałem fishbota od [uG] i ich bota wersja beta przez 2 tygodnie i nie dostałem bana pózniej zmieniłem FB na M2Fish i się nacieszyłem postaciami 30-32lvl przez 3 dni :(( ban oczywiscie ...

jaki z tego wniosek ? nie uzywajcie M2Fish bo to pewny BAN :)

Niech się wypowiedzą osoby które dostały ostatnio bana na ile za co i co uzywały ( jakiego bota + np. obejscie kamer mod itp..)

NIE LICZE NA + ALE NA - TEZ NIE :PP

Opublikowano

cisne ma m2fish i nie narzekam ;) zapewne dopiero logi odczytali, albo ktos cie znalazl i zglosil, ( mozliwe tez ze wczesniej )

refy RMCF

Opublikowano

mialem 3 hary i te 3 hary mialem kazdego w innym miejscu i nawet na inym ch-a i w tym samym dniu wszystkie 3 mi zbanowali :/ wiec raczej to nie mozliwe ze ktos zglosił a tak na marginesie to co piszesz ze smigasz i jest looz to ja tez tak myslalem do poki mnie nie zbanowali ... wiec wszystko przed nami ;D

Opublikowano

Przeczytaj to, być może jest winą Twoich banów.

http://www.mpcforum.pl/topic/238859-tut-jak-zablokowac-hackshielda/

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ja dostałem za niego bana na 6 postaci w tym 61 lvl eq +9... On MUSI byś wykrywalny przez hs bo postacie były w innych miejscach i na innych ch...

ohcrapp1.gif
Opublikowano

ja tez mam zablokowany hsield przez noda i uzywam kamer moda... a ci co pisza ze jada na m2fish i nie maja bana to kwestia czasu , poczekajmy pare dni :) beda zakładali tematy " za co ban? " mam bana za FH :( " "jeju zbanowali mi mojego pro 80 za FB "

Opublikowano

Co do UP.

Nikt nie jest takim debilem żeby na fb jechać na 80, zwłaszcza na plu, myśl człowieku.

Jak młuce na tym fb, moi koledzy i jakos nie mamy bana więc temat jest chyba tylko do tego żeby zbić reputacje xD.

Ufam Kamerowi i innym, skoro oni nie mają bana za to, to wątpie żebyśmy my dostali, zwłaszcza z dobrym obejściem...

Opublikowano

up nie wypowiadaj sie za kogos ok ? moze sa nie ktorzy co boca HIGH lvl ;] a co do kamera to on nie jest ani gmem ani bogiem wiec ja mu nie ufam lol2 ... za te bzdury co wypisujesz daje ci malego minusa hehe ..

Opublikowano

zgadza się uzywam UG to bana nigdy zem nie dostal a postacie 35lvle a potem specjalnie chcialem sprawdzic tego drugiego to ban po 1dniu ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja tam jade juz miech na tym bocie . 2Razy miałem Sytuacje ze GM coś do mnie pisał a mnie nie było ostatnia 2 Dni temu ale jeszcze bana nie dostałem :)

Opublikowano

@UP - ale dostaniesz. Zakumajcie ze to nie jest wina FB czy blokowania HS. Teraz mają taki system ze zaden FB sie nie uchowa zbyt dlugo !!! Dlaczego teraz tak mało małż jest ?? Łowiłem na róznych FB i predzej czy pozniej zawsze byl ban. Oni widza ze ciagle lowisz pzrez cala dobe i to regularnie wiec dostajesz bana !!! Nawet za EM2 i bocenie dostajesz baniaka teraz bo predzej czy pozniej trafiaja na twoje logi nie wazne czy blokowany jest hs czy nie. Bot jak boci to zachowuje pewna regularnosć i to widac w logach na serwie.....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up nie wypowiadaj sie za kogos ok ? moze sa nie ktorzy co boca HIGH lvl ;] a co do kamera to on nie jest ani gmem ani bogiem wiec ja mu nie ufam lol2 ... za te bzdury co wypisujesz daje ci malego minusa hehe ..

CZŁOWIEKU.. KTO CI BD BOCIL NA WYSOKIM LVL ? I TO NA METIN2 PL JESZCZE? weź się ogarnij... nie ma takich osób idioto. nie ma ani 1 osoby co by bociła na PL-U 60+ .. nie wspomne o jeszcze wyższych levelach.. zwykle się nie wypowiadam i omijam dyskusje ale jak widze takiego kurwa jełopa to mnie krew zalewa...

Opublikowano

tu powinni sie wypowiadac osoby ktore uzywaly tych dwóch FB i otrzymały bana ......... iiiiiiiiiii yomen9 nie pruj sie tak bo nie masz racji ;]

Opublikowano

zgadzam sie ja podobnie mialem na fb od UG nie dostalem bana a na m2fish dostalem bana po 1 dniu moze rzeczywiscie ten fishbot jest na tyle przypałowy ze nie warto za niego dostawać bana :/ dzieki za ostrzenie :) widze ze cie neosy zminusowali ale nie maja racji ja dam +

Opublikowano

dokladnie :) ja staram sie pomoc i ostrzec ludzi przed m2fish a co to tych minusow to daje tez + tym co maja tu cos do powiedzenia a nie ze szukaja konfliktu ...

Opublikowano

@up ja błociłem 2 miechy i dostałem bana przez własną głupotę > zostawiłem na noc FB koło siebie :angry: :huh: o.O i pach GM podleciał w nocy i banik dla wszystkich :)

A co do tematu to jak zablokujesz HS to nie ma prawa logów wysłać i bana nie będziesz miał przez to, tylko jeśli ktoś nakręci film albo GM cię przyłapie ...

RMCF

Opublikowano

Face Palm.

Musiałeś coś źle zrobić.

Jeżeli chcesz dobrego fish bota zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/246410-hack-speedhack-i-fishbot-na-dzisiejszy-dzien/

+

Pobierz do tego hs od DrMagiKa :x

I nie będzie banów za fb...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...