Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M60 Czy M249Minimi

M60 czy M249MINIMI  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. M60 czy M249MINIMI

• M60
      22
    • M249MINIMI
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która z tych broni jest lepsza na CQC?

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano

M60 - bierz i nie będziesz zawiedziony.

Tutaj nie chodzi o speed itp.. tylko o dmg.

Ta broń ma jak najwięcej zadać jednym pociskiem jeśli np. przeciwnik strzela zza filarów.

Długo w niego i tak nie postrzelalibyśmy bo jak zobaczy co w niego wali zwieje.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ale tych tematów było dużo polecam m60

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Zaglosowalem na M249MINIMI, bo zawsze jak ktos we mnie z tego strzela to masakrycznie mi rzuca celownikiem -.- a przy m60 tak nie mam.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

M60 - Zdecydowanie , a dlaczego? Poniewaz jest ona zabójczo celna (nie raz udawało mi się sciągnać sajpera ze sredniej odleglosci pojedynczymi strzalami) moze i nie zbytnio szybka ale obrażenia są dobre i w porównaniu do 249minimi jest o wiele efektywniejsza. Miałęm ją na 8th slot i powiem ze jako bron wsparcia dla Famasa lub czegokolwiek zeby powybijac resztki jest Zajebista Ocena 5/5

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

m60 zdecydowanie większe dmg na zombie m249minimi

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...