Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co Do Nowego Folderu I Wszystkie Privki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że większosc z was będzie się śmiać ze mnie gdy to napisze , ale od tego jest to forum . Otóz spatchowal mi sie metek ( miałem od kolegi ale on usunol a ja spatchwolalem) jestem nie doświadczony .Otóz co mam sciagnac i zrobic zebym mogl grac na privach ( w starym jak sciagnalem i odpalalem to caly czas ten sam sie wlanczal ). Prosiłbym o opisanie kork po kroku co mam zrobic i z kad sciagnac (nieznam sie na infie i niektorych pojęć nie rozumiem . Ale nie chodzi zebyscie mi napisali sciagnim metka 2008 i to wklej i dziala chciałbym żebyście mi wytłumaczyli .

Pewnie macie mnie za głupka ;p Za dobra odpowiedz leci 5 i + a jak ktos woli to - .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sry.

To tak najpierw ściognij najnowszego metina z

To jest ukryta treść, proszę

Potem ściognij mod od Kamera

To jest ukryta treść, proszę

Moda zainstaluj do folderu z metinem którego ściognołeś i zainstalowałeś :)

I w twojim folderze z metin2 powinna się pojawić ikonka o nazwie metin2mod z ikonką ninji

Odpal to i graj gdzie chcesz :)

jestersplash2.jpg

Opublikowano

Robisz to samo tylko wklejasz spolszczenie tego servera do folderu z modem i metkiem. Odpalasz przez spolszczenie, logujesz się na obojetnie jaki serveri jesteś na tym co chcesz .

KOCHAM MINECRAFTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...