Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagłe Zacinanie Się Gry Z Dnia Na Dzień

kaka88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc ostatni raz grałem w coda Black Ops w poniedziałek grało sie normalnie 50 -100fps 60-120 fps wiadomo lagi sie zdarzały, nigdy mnie nie wywalało itp itd grało sie gites, wczoraj kupiłem nową myszke Logitech g500 i co? Włączam gre 7fps 20fps GRAC SIE NIE DA !!! bieda bieda bieda przez bieda, nie wiem czego to wina zrobiłem reinstal nic nie pomogło podłączylem stara myszke tez nic nie pomogło, mam windows 7 ale wszystko wczesnij chodziło elegancko... Tak więc błagam was pomozcie jakoś, z gory dziękuje za nawet najmniejsze chęcie pomocy ! :)

Mój sprzęt :

Geaforce 250 gts

4 giga ramu

Intel Core duo 2.92 x2

Reszta raczej nie potrzebna :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Myszka miała sterowniki? Jak tak to je usuń o spróbuj podłączyć myszkę bez nich. Albo dostawca neta coś ci nawala. A tak wgl. to się dzieje tak nagle że takie 1 zacięcie czy co chwile bo jak tak 1 zacięcie nagle to też mam takie coś ale tylko 1.

Nowy patch ma niedługo wyjść to może pomoże, ogólnie strasznie dużo błędów i bugów ma ta gra. Ale myślę że jak nie przez to, to patch to rozwiąże.

PaoloThe108.png
Opublikowano

Sterowniki często mieszają coś w systemie, przynajmniej te które ja kupuję, nie że coś niszczą (nie wiem co robią) ale zawsze coś inaczej działało. Napisz czy działa dobrze czy nie jak to zrobisz.

PaoloThe108.png
Opublikowano

To już nie wiem może to być spowodowane jakimś programem który w tym dniu zainstalowałeś. Jeśli nie to coś zrobili w codzie i trzeba czekać na patcha ;/.

PaoloThe108.png
Opublikowano

Spoko wpadł mi jeszcze jeden pomysł do głowy może przy graniu masz za duże zużycie procesora. Powyłączaj takie programy które nie są ci potrzebne do grania, czy funkcjonowania systemu.

PaoloThe108.png
Opublikowano

I to i to nic nie dało Czychceszczynie ten program dał jakieś 3fps xD Ale i tak wiekie dzięki za wszelkie chęci pomocy ;) Zrobłem formata nic nie dało jestem w dupie :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to zamykam.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...