Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body Vs. Dagger

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daggerem rób 1 chmurke ;D

A Body się niie opłaca ... Lepiej już by było Mentalla

A odpowiedz w twoim temacie to Dagger ! Dmg z Chmurką jest to mioodzio;DD

Pzdr

34127134971236946388.png

Opublikowano

Walka miedzy daggerem a bodym tak przebiega abs musisz miec conajmniej 45% na miecze i z 40 na kryta to niema szans zakladasz jakas bylejaka zbroje i bron i wyzywasz jakiegos bodego w stali na pvp on wyzywa cie ty krycie>i zasadzka w plecy 0 szans

Ja tak robilem na Suni na Fantasticworld nawet 30k w plecy szlo nikt niemial ze mna szans kazdy na skila padal (koles co mial 60 na sztylety dostal 5k ale reszta skili i lezy)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tutaj osoby który się wypowiadały o bodziakach chyba jednak nie zrozumiały, że chodzi o Priv :)

Bodziak - Postać piękna :) Jednak no... Nie ma tego czegoś...

Dagger - No macie racje, może i zaczne Daggerem... Tak, polece na DMG w v2. Jedynie co mnie martwi to Metiny.

Healer (Ktoś tam coś o nim mówił) - Postać nie dla mnie :)

Mental - Jak na dawnym serwerze grałem - Wszystko miałem na duchowe ;d Ci co ksuli w V2... Ale.. Chce zagrać inną postacią :)

Aby nie zakladać nowego tematu, czy można grać na EM2 na priviach + kamermodzie + dmg? Jeżeli można, to jak?

Opublikowano

Moim zdaniem zaczynanie gry z hackami bodziakiem nie ma sensu. KU - drogie, eq - drogie wszystko drogie bo to najprostsza postac. Polecilbym ci sure WP, na pozniejszym lvlu zmiana na BMa i w pvp kox, ale skoro nikt nie wymienil to nie bede mieszac ;p. Ninja dagger ratuje sie zbugowana chmurka. Narzekales na metiny - na nie tez dziala chmurka i to czasem pareset razy ;) (czekasz na spota, chmurka, caly spot z rozbitym metkiem lezy). Mysle ze mentalem rowniez mozna latwiej grac. Odpowiednio ustawiony waithack, dmg, pozniej bojowiec i caly spot twoj. Oczywiscie mozesz zalatwic sobie bodego, ale jak juz wczesniej wspomnialem strasznie drogie eq, pozniej berka nie bedziesz mogl uzywac, jedyna jego zaleta to bicie metkow (monotonne i dlugie). Wybor zalezy od ciebie - kazdy ma inny gust.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Krycie > Zasadzka [Leży] albo dobicie z > Chmurki > Szybkiego. 

Szarza > machniecie > lezysz ;<

Oczywiście, że tak - Dagger własnie z tego słynie. 

Dagger slynie od padania na kilka skili od bodego ;x

Wiec skoncz pisac te durnoty zolty pokemonie..

taa full abs na sztylety ale jak ci pociągnie z chmurki na P to nie bedzie zbyt fajnie  

full abs magia i sztylety? no problem ;o

Zdecydowanie dagger wbijesz chmurke g/p i zaden spot ci nieda rady  

Zdecydowanie body. Wbijesz aure P , zala +9 dobre 45+ sr i kazdy spot ssie.

Body vs dt.

Priv = hwang.

Body + hwang = 1150defa (okolo) Co sprawia, ze hity sa minimalne

Robisz full na nieumarłe i wjezdzasz w dt jak w maslo

Dagger vs dt.

Priv = hwang

Dagger + hwang = 1200defa (okolo) Co sprawia, ze hity sa minimalne

Robisz full na nieumeaale i meczysz je sztyletami. Bo na privie kazdy skill jest rowny wyrzuceniu z dt.

Body vs dagger.

Full sztylety , full magia, 10/5 ninja i bije Cie po 10-100 nozami. Skille max 1300/2000, Chmurka okolo 2850.

Dagger vs body

Full miecze/dwureka. 10/5 wojownik i bije Cie po 500/800 bronia. Skille max 2000/2500.

PVM.

WP > all.

PVP.

Mental > all.

PVM & PVP

Mental > all.

Opublikowano

Kolega chyba też nie zrozumiał! Chodzi o Prywatny Serwer! :)

Na priva tak samo ;>. Jesli chcesz szybko wyexpic lvl to bierz mentala z 1hk i waithackiem. Z dobrym eq moze nawet bedzie niezle w pvp.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

mental !!!!!!!!! gora ja juz mam 65lev na serwandesie jinno PanJazkuzza :D z party +7 skille m7 m8 m7 malo kto mnie pokoniuje ninje dragere jade do 75lev poneiwaz mam dosc duzo abs i hp juz w ok 58levelu dawalem rade z dragerami 65 68 gozej bylo z bodym bo jest troche szybki ale tez teraz wygrywam lajtowo jak dobije skille G to sellam konto bo wpyte pochlania czasu ten metin lecz z 60 do 65 w V2 na witechacku wbilem w ok 4dni

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jeśli będziesz expił na DMG to wybierz dagga , a jeżeli bez to body'ego.

Body : Duża prędkośc ataku (przy berserku na P 25% więcej otrzymywanego DMG to jest jego minus)

Przyjemnie się expi

Najpopularniejszy (ogólnie woj) czyli najdroższe eq/ku

Dalej nie będę wymieniał.

Teraz dagg.

Na dmg z chmurką expi najszybciej.

Dobry w PVP jak i w PVM

Pod względem PVP lepszy jest dagger , z powodu jego skilli : teoretycznie ma 5 skilli atakujących co oznacza (krycie się też zaliczam bo to "dodatek" do zasadzki) większy DMG od body'ego.

Opublikowano

Chyba Ci chodzi o mcmetinrpo ten priv ta? To ja Ci go kiedyś pokazałem pamiętasz mnie jeszcze? :D

Co do postaci. Jak na dmg chciałbyś expic to dobry byłby Szaman Smok. Ja tak expiłem na jednym privie i dmg z smoczym skowytem działał cuda ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...