Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body Vs. Dagger

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam! Siemasz Siemasz! ;d Mam dla was, drodzy użytkownicy pytanie. Mam Dylemat. Niedługo powstaje serwer (Prywatny). Zainteresowały mnie 2 profesje - Body i Dagger. Ponieważ ja zawsze kierowałem się szybkością, oraz zwinnością, wybrałem o to te dwie profesje. Serwer Medium - Raty po 200%. Opisze po swojemu te 2 profesje:

Ninja Dagger:

• Dynamiczny - i to bardzo!
  • Podobają mi się sztylety, zwłaszcza, że Dagger ma silne, efektowne skille, przy których, przy dobrym eq wyciągnie naprawdę wiele.
  • Exp - Tak myślę, nie będę męczył w v2 do 70, żeby założyć siamsy - Ale od czego jest DMGHack? :)
  • Reaper to najlepszy zarobek na tym serwerze (Złodzieje, Żale po 1kkk++), a jak ja Ninją dojde na ripa? Zwłaszcza na 7 piętrze. Na DMG mnie lognie... i tu się pojawia dylemat
  • W miare tanie eq (3 szkaty ripa i mam komplet eq :))

Wojownik Body:

• Szybkość powala, zwłaszcza kiedy hity z aurą wyciągam do 3k++ + te mocne skille.
  • Z drugiej strony profesja ma ta mało deffa, co w dt to porażka, jednak od czego jest gildia + buff? :)
  • Dosyć drogie eq ;/ (Nawet bardzo).

Do gry dochodzi Wojownik Mental (po wielkim namyśle):

• Miliardy deffa, co daje Mentalowi nieśmiertelność... Te spoty w v2... Te kozackie DMG w pvp.. Jednak jest za wolny ;/

Prosiłbym o wyrozumiałość, jestem chory, boli mnie gardło... ;| (Jakieś leki polecacie?)

Pozdrawiam, Rayman

Opublikowano

Ninja Dagger - dasz rade na lajcie zrobić DT, skoro na Pl robią to na privie jakiegoś problemu wiekszego nie powinno być. Ripperek? Lajcik, kox Simki 100% DT i ubijesz bez poli.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Chodzi ci o chodzenie na ripera na 1 hit killer to polecam zrobić jakiś noob char 50 + lv i założyć nim PT z naszą główną postacią na której bęndziemy z DMG czy 1 Hit Killer

:) i jak nas lognie na głównej postaci mamy opcje w pt Przywołaj członka grupy (przywołuj kiedy postać będzie w DT ) i radze jeszcze zrobić na noobku na m1 dowództwo bo zależy od priva czy można przywoływać na m1 czy na 1 : ) jak ci się to przyda jebnij _-_ ---

jestersplash2.jpg

Opublikowano

Dmg do expa wbijasz Daggerem chmure na P i żaden spot niejest ci straszny . Expienie strasznie łatwe

:)

jestersplash2.jpg

Opublikowano

graj daggiem jest dobry w expie i w pvp

body dobry w expie ale do pvp ma najgorsze skille

mental dobry w expie a ale w pvp ma niewiele lepsze skile od bodego

zdecydowanie wygrywa dagger expie sie nim troche trudniej od wojow (ale niewiele) ale za to jest o niebo lepszy w pvp

860331433165800174608.png

Opublikowano

Tak jak up'y dagger jest best, ale ogólnie to po co aż tyle topiców na ten sam temat. -.- Nie nudzi wam się to

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

dagger przy swoich skillach bez problemu polzy wojow ;] szybko trucie chmurka potem niewidzialnosc i zasadzka ;]

refy RMCF

Opublikowano

Tak wychwajacie daggera , moim zdaniem wojownik to dość spotykana postać w mt2 no ale wystarczy fullik abs na sztylety i dagger za duzo nie zdziała ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

taa full abs na sztylety ale jak ci pociągnie z chmurki na P to nie bedzie zbyt fajnie :D

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Zdecydowanie dagger wbijesz chmurke g/p i zaden spot ci nieda rady :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Drodzy znawcy nie zgodze się tu z wami.

Po 1 ripa bije się chakramami z śr 30+ (dagger z takimi na luzie zrobi dt runa+ripa)

Po 2 Mental za wolny?;o poty na szybkość ataku broń 1 ręczna (zatruty) i już jest git duże dmg ze skilli+z broni (nie wiele mniejsze niż body).

Po 3 Body = bleee tylko na bossy jest dobry ;D

Co do tematu to polecam daggera mimo że mental by go pojechał w pvp ale to zależy od techniki i eq

Opublikowano

Dlaczego chakry? Nie lepiej bon wbudowany 25 na potwory + zawsze mozna wsadzic 10 (czy tam 20) na dt + kd potwora +5 (chyba 15 potwory) + 6-7 15 na potwory = 75 na dt w samej broni. w chakrach ciezko wsadzic sr 45 + 10 dt ;>

Opublikowano

Polecą mi minusy ale musze obronić honor Wojownika Body.

Powiem tak jeżeli się gra długo i się potrafi grać, (oriętuje się w metinie) to moim zdaniem Body to najlepszy wybór, tak jest drogi i własnie dlatego nieliczni tylko mają dobrego bodego weśmy : SirMamutPoland - Body ,Luxyfer - Body , Outlaw - Body tylko Fubu kiep mentalem gra. Wracając do tematu nie ma żadnej ninji 99(Dokładnie nie wiem) ale tu mówie o pl-u, ale dużej różnicy nie ma jeżeli chodzi o High Lv.

A jeżeli chodzi o Obrone jaka ma Body to powiem że jest wystarczająca dobre eq + pamiątki +60def misja na 92 +100def, więc jest wystarczająco

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Jak tak samo jak Cyrus.

Zacząłem grać bodziakiem i chyba przy nim zostanę. Miałem przerwe na wp i arch ale to nie to samo.

Nie ma to jak urok bodziaka na metki :).

CO prawda, ku na plu drogie, ale jak ktos ma łep to i da sobie radę :).

No już czekam na -, n3o...

Opublikowano

Dagger Zdecydowanie.

Ale bez dmg.

Dmg to możesz do 75 później już się nie opyla.

A pozatym jest sposób by wyłączyć dmg w grze.

PS: mnie też boli gardło kolega wziął 50 cm kawał śniegu i dał mi prosto w ryj i za kołnierz...

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...