Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal jest i nawet w sygnaturce u kogoś widziałem linki ale nie pamięta kto to był =D

A co do nazwy tematu to jest "Przez" a nie "Pżez" !!! Po co w szkołach języki obce jak własnego nie znacie <_<

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Teraz praktyczne żadna strona ci nie wypłaci -.-

Kiedyś na bux.to było od 10$ wypłata - mi się nie udało zdążyć na pułap więc wbiłem 50$ i nie wypłacili ch*je :/

Oddajcie minusy! :(

Admin Cienia
Opublikowano

Syf, bród, smród i komuna. Jeśli chcesz prace przed kompem to rozejrzyj się po necie za takimi ofertami.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Możesz też zarabiać na stronie internetowej czyli robisz stronkę , reklamujesz inne i jeżeli masz dużo odwiedzin strony to może ci ktoś coś zaoferować.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Avsurveys,buxy i inny syf to scam.Ja zainwestowalem 200$ w bota do pokera i zarabiam 10 - 15$ dziennie.A bez inwestycji mozna czyscic bonusy bez depozytu (pisalem kiedys o tym na forum ale mi temat usuneli :<)

\m/ \m/

GG: 9261310

Admin Cienia
Opublikowano

Avsurveys,buxy i inny syf to scam.Ja zainwestowalem 200$ w bota do pokera i zarabiam 10 - 15$ dziennie.A bez inwestycji mozna czyscic bonusy bez depozytu (pisalem kiedys o tym na forum ale mi temat usuneli :<)

A coś więcej? Lekko ściemą podchodzi. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

O,elita sie zainteresowala.

Mysle ze nikt sie nie obrazi za linka : http://bonusbots.com/

bocik pyka na micro stawkach i wygrywa ;) co do czyszczenia bonusow to niektore pokerroomy daja np 50$ za darmo zeby gracz gral i nabijal im rake (taki podatek od kazdej puli).Zazwyczaj mozna wyplacic wszystko co sie wygra i sam bonus po wyrobieniu x rake.Do tego trzeba umiec grac for sure..jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na pw.No i chetnie odpowiem tu na inne pytania.

Sorry za brak polskich znakow - bot nie dziala na polskim systemie -.-

\m/ \m/

GG: 9261310

• 4 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Widać macie mało wiedzy na ten temat. Polecam wam sie nie wypowiadać.

Poszukaj w google . Są takie fora lockerz ,gdzie jest pełno opisanych stron takich jakich własnie szukasz.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p