Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie

Gość L3xXuSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Gość L3xXuSeK
Opublikowano

Moim M4A1 CQBR I ak-47 gold

a uzasadnienie ?? (czytaj ze zrozumieniem jakbys mogl)

Opublikowano

L3xXuSeK polecił bym ci robić ankietę .

To by było najlepsze.

Po zaznaczalibyśmy i byś wywnioskował jaką broń wybrać .

Bo tak to jest wielki chaos .

9368_gold.png

Opublikowano

co do twojej wypowiedzi omekpall odnośnie scorpion moda mialem go na 7 dni i gralo mi sie z nim lepiej niz z moim p90tr jednak jest jedna wada celownik lata jak szalony i musialem 2x razy blizej podejsc zeby sie dobrze gralo, ale jak juz podbilem do goscia to scorpion szybciej strzela niz p90tr wiec latwo padali

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

co do twojej wypowiedzi omekpall odnośnie scorpion moda mialem go na 7 dni i gralo mi sie z nim lepiej niz z moim p90tr jednak jest jedna wada celownik lata jak szalony i musialem 2x razy blizej podejsc zeby sie dobrze gralo, ale jak juz podbilem do goscia to scorpion szybciej strzela niz p90tr wiec latwo padali

Ta broń jest na bardzo bliskie dystanse .

Na dodatek tłumik zmniejsza zasięg.

Mówiłem iż celownik lata jak dziki .

9368_gold.png

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza broń to " emka " sop mod . Generalnie posiada wszystko : tłumik,koli,mały recoil no i boskie camo :D jest tylko jeden - wylatuje z myst-n i to bardzo żadko :angry:

Za nx preferuje famasa G2,p90tr i reca 7

Za gp : giete e, giete ke i m416

Wydaje mi sie żeby grać z CQB nie trzeba mieć w ogóle skilla i dlatego to jest najpopularniejsza broń , jeśli chcesz się wyróżniać to nie kupuj tego <_<

42772302458035487749.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...