Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Plemiona Nowy Privek 24/7

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubisz grać na speedzie 500/600 i rozbudowywać sobie wioseczki od 26 pkt ? a także je przejmować ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

TDK2 w nocy postawie 2 kolejne swiaty z speedem 5000 i 30 000

To rozumiem, także czekam, zawsze możesz zapytać experta o rady :P

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Speed 10k max normalne zagrody, i sporo wiosek pustych żeby można było tylko przejmować, potem powalczyć.

Opublikowano

Świetny serwer już sobie gram. Trzymam kciuki żeby nie upadł. Zapraszam do plemienia " Milutkie Szatanki " =D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Zajebiscie, ja tu trace czas prawie do polnocy a koles mnie przejmuje jednym atakiem :s Ogarnij tą prędkość... bo nie ma sensu tracić czasu skoro wygra ten który będzie siedział 24/7 albo na bocie.

troche sie zdenerwowalem ;/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

To jest tak speed rozbudowy itd ma być wspaniały, ale prędkość jednostek mniejsza.

Opublikowano

czy ja wiem maggot nie przejełem cię odrazu szlachta szła ponad minute zresztą ludzie zapraszałem każdego do plemienia nawet jak miał 100 pkt i ty się niedziw że cię przejełem jak masz 3 k pkt i 500 pik no to każdy by cię przejoł a co do servera to zapraszam przyjme do plemienia każdego tylko pisać pw

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

czy ja wiem maggot nie przejełem cię odrazu szlachta szła ponad minute zresztą ludzie zapraszałem każdego do plemienia nawet jak miał 100 pkt i ty się niedziw że cię przejełem jak masz 3 k pkt i 500 pik no to każdy by cię przejoł a co do servera to zapraszam przyjme do plemienia każdego tylko pisać pw

Najpierw robiłem pikinierów, ale pomyślałem "najlepszą obroną jest atak". Więc doszedłem do 1500 toporów, 50 taranów i szlachcica. Postanowiłem zrobić jedną wioskę ofensywną drugą defensywną. Ale że tak szybko szło wojsko, (3 ataki), musiałem darować sobie tamtą wiochę i zaatakować Ciebie - niestety nie zdążyłem! Bo to szło kilkanaście sekund!

Mi się taka gra nie podoba, wygra ten który będzie dłużej siedział, bo nie trzeba czekać aż się skończy rozbudowa (tzn. 30 sekund to co to jest?) i nie trzeba czekać aż szlachcic dojdzie do wroga.

Nie chciałem dojść do twojego plemienia, bo chciałem swoje założyć i jakąś konkurencję Ci zrobić. Po za tym byłeś sam i byłeś wtedy słaby. Jeśli ten serwer polega tylko na tym aby było 1 plemię, 1 gracz który przejmie wszystkie wioski grając non-stop, to sorry ale mi to nie odpowiada. Każda nowa osoba co się zaloguje nie będzie miała szans bo Ty będziesz wszystkich od razu przejmował, robiąc co raz więcej szlachciców.

Opublikowano

Speed jednostek zmniejszony

Daj najlepiej tyle co na zwykłych plemionach jeśli chodzi o jednostki to wrócę do gry.

Opublikowano

Teraz po pierwsze załóż konta fikcyjne, bo nawet nie można grać,a potem ustaw jakąś dobrą prędkość i ochronę początkową ustaw.

Opublikowano

tak 30 s człowieku te szlachty szły lekko ponad min jak chciałeś grać offem to nie umiesz zrobić kontry? naet jeżęli szły 30s te szlachty to wojsko spokojnie byś odesłął

Opublikowano

Teraz po pierwsze załóż konta fikcyjne, bo nawet nie można grać,a potem ustaw jakąś dobrą prędkość i ochronę początkową ustaw.

Najlepiej do 10.000 punktów lub 1 dnia :D wtedy będzie fajnie, bo się szanse wyrównają.

Iii nie działa privek:

Spielerlimit liegt bei 15 Spielern! Spiel muss Totalresetet werden, sonst k�nnen keine neuen Spieler teilnehmen!

tak 30 s człowieku te szlachty szły lekko ponad min jak chciałeś grać offem to nie umiesz zrobić kontry? naet jeżęli szły 30s te szlachty to wojsko spokojnie byś odesłął

Nie siedziałem przy tych plemionach non stop (w przeciwienstwie do ciebie). Kiedy odświeżyłem to zobaczyłem że nie mam woja, a potem 3 ataki.

@Down

Tak była dobra, miałeś bardzo świetną zabawę, a moje 2 godziny nad wioską STRACONE.

Opublikowano

prędkość jednostek była dobra jak chcesz to graj se w plemiona w których lk idzie 1min do wioski dość blisko ;/ na sp jest podobny speed jednostek i tam nikt nie płącze

wiesz co maggot poprostu grać nie umiesz przegrałeś i teraz będziesz mnie od maniaka wyzywał itp mam gdzieś te twoje żale i płacze ty chyba nigdy na sp polskich nie grałeś

Opublikowano

prędkość jednostek była dobra jak chcesz to graj se w plemiona w których lk idzie 1min do wioski dość blisko ;/ na sp jest podobny speed jednostek i tam nikt nie płącze

wiesz co maggot poprostu grać nie umiesz przegrałeś i teraz będziesz mnie od maniaka wyzywał itp mam gdzieś te twoje żale i płacze ty chyba nigdy na sp polskich nie grałeś

Grać nie umiem? Grałem takim samym tempem jak Ty, tak samo się rozbudowałem, szybko się wbijałem w rankingu. Różnica taka że ty zacząłeś wcześniej w to grać, a ja później. I co, przez to że spóźniłem się kilkanaście minut mam nie mieć żadnych szans na mapie? Serwer był po prostu za szybki, zobaczymy teraz.

Aha i w plemiona grałem 3 lata temu, w ogóle mnie już ta gra nie interesuje, ale pomyślałem że dla relaksu zaloguje się na jakimś fajnym privku. Na SP polskim nie grałem, bo nie chciałem wydawać na tą grę pieniędzy.

I zacytuj mi kiedy Cię nazwałem 'maniakiem'. Napisałem tylko że siedziałeś non stop, a ja nie miałem takich możliwości.

EDIT:

Widzę że ładnie popinasz na multikoncie. Gratuluję uczciwej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...