Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban Za Powiązane Konta !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące banów za powiązane konta. Wiadomą rzeczą jest, że banują konta na tym samym adresie mail. Ale w jaki sposób mogą powiązać pozostałe konta ?

Adres IP ?? - przecież na jednym adresie może być kilkanaście komputerów ?

HANDEL - przecież handlujesz z różnymi osobami i nie wiesz czy to hacker czy nie ?

Po czym oni poznają powiązane konta ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko i wyłącznie E-mail.

Banują Ci jedno konto na e-mailu którym masz 15 kont i wszystkie lecą.

Dlatego polecam mieć każde konto na innym :D

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Mi jak miałem Shopka i Moje konto to bana dostałem moim kontem do 2 grudnia shopa zrobiłem 4 listopada a bana dostałem 2 listopada shopa bo serwer otwarli 3 1 dzień po tym jak dostałem banka.

A Shopek dostał bana ale na 1 dzień nie wiem za co Nie wiem jak oni to robią.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

ja tylko raz dostałem za powiazane handowałem z postacia ktora na fb byla e-mial byl inny wiec handel bo ip raczej nie bo buffa nie zbanowali a chociarz miałem na nim shopa tego dnia

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

po Adresie e-mail bo ja dostałem 27 banow za pk zrobilem konto na inny e-mail i gram;D

Heh niemożliwe możesz mi to dokładnie wytłumaczyć na PW ?? ;)

Kocham +

Tańczący GIF !! Sexy Laska

k,MzU2MDg3ODksNzUyNTMz,f,FH_8a45gqE.jpg.gif

Opublikowano

A jest możliwość, że wiążą konta np. jak wywalałem itemki na ziemię i podnosiłem inna postacią ?

A poza tym czy handel to dowód na to, że to moje konta ? Nawet częsty handel o niczym nie świadczy przecież ?? Jak ktoś mi coś tanio chce sprzedać to biorę i GF nie powinna za to banować !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi się w to wierzyć nie chce trochę dostaęłm na s17 ban za Sm i na tym samym końcie emile miałem jeszcze jedno konto które użytkuje do tego czasu. A jeżeli masz dużo kasy na nisko levelowej postaci to usówaja kasę a nie konto [choc nie słyszałem o takim przypadku jeszcze]

Opublikowano

Powiem któtko odnlokowali mi posatc po miesiecznym banie wczoraj a dzis dostalem bana na niej i sklepiku za powiazane konta !!! WTF ?? Konta powiazane z postaciami zbanowanymi wczesniej !!!

No to po co mnie odblokowywali ?? chyba tylko specjalnie po to by dac bana na nowo !! To zlodziejstwo i oszusci.....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...