Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopia Cd-Key?

Mevik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da się jakoś skopiowac cd key do guild wars nightfall np?Chciałbym iść z kuzyem na gw ale za dużo zapłacę wydając na dwie osoby,da radę jakoś skopiować cd-keya do gw?Podobno kiedyś się dało,nie wiem jak jest teraz ;/.

Opublikowano

Hmmm... Kiedyś znalazłem tutek do kopiowania cd-keya (polegał na zmienianiu określonych liter, znaków w różnych miejscach), ale było to około 2 lata temu i już nie pamiętam gdzie. Chciałem skopiować klucz, ale po przemyśleniu - mogli by to wykryć i kasa na marne. Wtedy wpisałem chyba "cd-key do guild wars" ale nie jestem pewny.

Opublikowano

Factions:

Plusy

-Dodatkowe 3 tryby pvp (wojny sojuszy, jadeitowa kopalnia, fort w osikowym lesie)

-Dwie nowe klasy

-Możesz oddawać uznanie dla gildii

W Lutym event - kintajski nowy rok.

Minusy

-Najkrótsza w grze kampania (jeśli nie lubisz pve, może być +)

-Najmniejszy obszar do eksploracji.

Prophecies(Na okładce samo "Guild Wars")

Plusy

-Najdłuższa kampania, największy obszar. (minus jeśli nie lubisz pve)

-Jeśli posiadasz GWEN (Guild Wars : Eye of the North) War in kryta oraz Hearts of the North - Eventy, przybliżające sytuację z Guild Wars 2(które wyjdzie prawdopodobnie w przyszłym roku)

Minusy

-Brak "nowych" postaci.

Wybierz sam. Osobiście polecił bym ci Propa, ale to kampanie że tak powiem "zapomniana" (choć przez War in Kryta jest trochę lepiej) Poza tym nie wnosi żadnych "nowych" klas postaci. Jednak jest to pierwsza część Guild Wars.

Logicznie więc nasuwa się Factions. Dużo nowych rzeczy.

Kupuj według uznania.

Opublikowano

A tak w ogóle czym się rózni pvE od PvP?Wiem że w PvP mam od razu lvl i eq,ale o co w tym chodzi?Co z tego że jak będe miał w PvP full eq mogę robić pvp,jak mam full eq?

Opublikowano

W PvE zaczynasz od 1 lvla, bez eq tylko z najsłabszą zbroją. Masz dostęp do wszystkich lokacji (PvP i PvE)

W PvP zaczynasz od 20 lvla(max), maksymalną zbroją i eq (jeśli odblokowałeś). Masz dostęp tylko do lokacji PvP.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...