Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Za 28 Zł 100% Bana

boho963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE KUPUJCIE LICENCJI BO NIE WARTO ZA 28 ZŁ DOSTANIE BANA NA 100%

JEST TO OSTRZEŻENIE DLA TYCH CO KUPILI I DLA TYCH CO ZAMIERZAJĄ KUPIĆ LICENCJE

TWÓRCY EASYMETIN2 MNIE NIE LUBIĄ :)

MAM WYJEBANE NA NICH :)

POZDRAWIAM TWÓRCÓW EASYMETIN2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram tez dostałem bana w tym samym dniu co wykupiłem EM2 na 2 konta ban. A przecież przez 5 miechów się na bezpłatnym grało i nie było problemów. Tym sposobem mam nauczkę że nie warto płacić i można bana dostać.

Opublikowano

zgadzam sie z panem up. ja tak samo raz sie zalogowalem bez obejscia na szczescie tylko na shopie i banik odrazu na miesiac. a glowna postac 70+ level i dalej na em2 smiga, wiec pozdrowienia dla pana ktory zalozyl temat.. jezeli ktos smiga na hackach/botach etc to poprostu nie logowac sie na metka bez obejscia. to pomoze zapobiec blokadzie kont.

Opublikowano

to was zaskocze drodzy panstwo :) poniewaz chcialem zobaczyc czy otoz sposob z eset smart i zablokowaniem hs dziala :) co sie okazalo? ze zalozylem konto 3 dni temu i jechalem na em2 a dzisiaj przyszedl mi mail ze konto zablkowane przez logi :) o zmianie maila to juz nawet nie wspomne .. wiec ci co nie dostali bana niech sie ciesza ale pewnego dnia moze byc niespodzianka. pozddro

Opublikowano

chinski farm bot istnieje owiele dluuzej i jest robiony chyba przez najlepszych specow chinskich od tych spraw ;p wiec polecam go kupowac... a nie easymetin2 (moze to glupei ale oni chyba jakas zmowe maja ) :D

Opublikowano

chinski farm bot istnieje owiele dluuzej i jest robiony chyba przez najlepszych specow chinskich od tych spraw ;p wiec polecam go kupowac... a nie easymetin2 (moze to glupei ale oni chyba jakas zmowe maja ) :D

Powiedz mi skąd mogę pobrać tego chińskiego bota. Będę wdzięczny.

Do you realise? Do you realise?

Do you realise, this world is totally fugazi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...