Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Problem....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem...Gdy wejdę na konto i wejdę na mój największy lvl to nie mogę dołączyć do serwera, wejdę i za 2 sek wywala mnie i pisze You were kicked by PunkBuster(22), i do tego na chacie przed wywaleniem nic nie pisze o.O. Jak wejdę na inne postacie na TYM SAMYM koncie to nic się nie dzieje tylko na tej jednej :huh:. Nie cheatowałem na żadnej mojej postaci... Updatowałem tego PB i nic, czyściłem rejestr, od nowa instalowałem PB i nic nie pomogło... Mam tak od wczoraj, wcześniej na tej postaci nie miałem tego typu problemu... Proszę POMOCYYY :( Nie chcę stracić 21 lvla wraz z całym eq za kasę...

Opublikowano

ja już mam na 2 postaciach guid bana na 24lvl wydałem na niego lajtowo około 200zł i innego 9lvl.

jest to spowodowane cheatowaniem, jeśli jesteś święcie przekonany, że nie cheatowałeś to napisz do nich do supportu, a jeśli cheatowałeś to nie masz na co liczyć :P

Opublikowano

Ale nic nie wyskakuje żaden Gouid Ban tam w oknie chatu, i jestem święcie przekonany że nie chatowałem na tej postaci... Ten problem mam od wczoraj... Wcześniej tak nie miałem :huh:

Kiedyś ale to z miesiąc temu też tak miałem, wyskoczyło mi to z 2 razy i mogłem grać a teraz.....

@edit KURDE TERAz WLAZŁEM NA SERWER I PISZE GUID BAN LOOOOL CO MAM ROBIĆ nIE CHEATOWAŁEM!@!!

Pomocy prosze wydałem duzo kasy

Jestem całkiem zielony, powiedzcie jak do tego supportu napisać i gdzie to jest?

Opublikowano

kiedys musiales cheatowac, mozliwe tez ze cheatowales na innej postaci/koncie i banik..

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Heh polecam Anti Punk Buster bo tylko to może pomóc ale wtedy ryzykujesz banem ;)

برو به جهنم در لعنتی الاغ پدال

^LoL^ Jak znasz perski to pewnie już srasz w gacie xD

Daj Plusa jak pomogłem! Nie dajesz? Patrz w dół!!!

برو به جهنم در لعنتی الاغ پدال

No i co znowu srasz w gacie nie? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...