Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs Na Intro Dla Kanalu YouTube - Gold Do Wygrania

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mamy zwycięzcę :)

Moi drodzy konkurs się jeszcze nie zakończył!

Macie nadal czas do jutra, do godziny zero! (00.00)

1321896841-U198706.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sama końcówka wyglądała by lepiej gdyby ktoś podrzucił logo MPC bez tła, ponieważ ten efekt lepiej siedzi na całości niż na napisie i można dodać do niego dobry glow. Jako iż nie jestem biegły w photoszopie jeśli komuś się będzie chciało niech podrzuci to zmieni się to ;)

card.png

Gość RoyalShark
Opublikowano

Gratulacje , naprawdę najlepsze intro ; >

Pewnie Cię wezmą do MMT ^^.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=1A8zoRONWkc

też chciałem zrobić w adobe ale nie chciało mi się pobierać xD

Fracture Design : D Szkoda, że efekt ci nie wyszedł taki jak powinien : D

W Adobe to bez problemu można fajnie zrobić. Ja też właśnie miałem taki sam pomysł ale trial się skończył na Adobe : (

Kiedyś używałem i nie udało mi się zresetować..

Zrób kompletny Fracture Design to wygrasz nawet z Młodym : ) Ten efekt zawsze kosi wszystko i wszystkich a roboty na 15 min : D

Jak coś to ci pomogę. No i super wtedy by MPC miało intro.

A jak ci się ściągać nie chce to niech Młody zrobi jak będzie mu się chciało. Już ma Adobe a to super łatwe jest : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ok , to mój pierwszy projekt w Vegas Studio robiłem to ponad 3 godziny gdyż program jest troche skomplikowany , dzwięk.? Nie wiedziałem co dać , może się wymyśli coś ... Jak ktoś chce pomóc niech pisze na gg : 3246846 odpisze

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja tam Vegasa nie trawię za bardzo. Najlepszy jest AAF : )

Już do ciebie piszę : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Cienkie projekty tam mają. Jak na osoby prowadzące spis tutków o tworzeniu intra itp.

Fracture powinien dużo lepiej wyglądać jak na profesionalistów..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie chce mi się adobe pobrać ;/... TZN. pobiera 30kb na sek... Podoba mi się jeden i jest z**ebisty ale żeby go zrobić trzeba kupić vipa do textury... ;/ , chamstwo

P.S. Młody bawi się programem już ok. pół roku i ma range gold ;]... A ja zaledwie 2 dni... Więc jest to dla mnie nowość ... A adobe dopiero pobieram

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Z prac jak dotąd przedstawionych to najlepsze wykonanie Mlodego (pierwsza praca), lecz mało mówi o nam o projekcie MMT :( No ale ja bym chyba to wybrał :P

1325607230-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...