Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][Bot] Spammer And Injector!

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam wam mojej produkcji Spammer (Beta) i Injector Final.

Instrukcja:

Włączamy WarRocka logujemy się jesteśmy w Looby, teraz klikamy np. przycisk Start znajduje się między alt a ctrl po lewej stronie, uznajmy że Spammera wypakowaliśmy na pulpicie więc klikamy mój komputer i idziemy do pulpitu, włączamy spammera,

w textboxie tym on lewo wpisujemy coś, (polecam wybrać prędkość na Wolno bo inne potrzebują więcej użycia procka i są jeszcze w wersji Beta) i klikamy Start, wbijamy do WarRocka i klikamy na chatboxa tak jak byśmy chcieli coś napisać.

A i lepiej zaznaczyć w AntiMute przycisk Czas.

Spammer ogólne funkcje:

-Działa wszędzie gdzie można wpisać tekst i dać enter, np. Gadu-Gadu, Skype, Gry w chatboxie, nie zależnie czy to gry FPS czy MMORPG

AntiMute(ta opcja nie pozwoli na zablokowanie spamowania przez system Mute taki jak jest w WarRocku):

-Czas do tekstu lub własny tekst,

Hotkeye:

Po następnym update zostaną dodane, a teraz podajcie propozycje przycisków do włączenia i wyłączenia.

Info:

-

Money Mod(Beta):

-przycisk nie działa ponieważ miałem crasha, muszę poprawić,

-ogólnie ten Mod jest przeznaczony na Strony internetowe które chcą pozyskać nowych userów,

Test:

Możesz przetestować Spammera przez program Klikając Test AM,

Injector

Wiadomo służy do wstrzykiwania pliku(bibliotece dll do procesu WarRock.exe

Do Injectora dodałem ProgressBar który pokaże jak długo będzie trwała operacja wstrzykiwania.

Myślę że grafika jest dobra, przypominam nie jestem grafikiem, ja dodałem tylko napis.

Ok, koniec z tym teraz download:

Fotka:

injectorspammer.png

Speedyshare.com

To jest ukryta treść, proszę

VirusTootal

To jest ukryta treść, proszę

Wirusy spowodowanie injectorem, w każdym injectorze są virusy ;/

Sam Sammer

Download:

http://www.speedyshare.com/files/25498004/Spammer_0.3b.exe

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=944b8f140276669fa0e72c6c5dacca36e43f3f63f6928793bde1c5c6be93c015-1291322983

Czysty.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Spammer służy do wysyłania wiadomości np. w grze reklamując coś, wysyła tekst np. www.youtube.com (oczywiście tekst wpisujesz swój) Lecz po 4 wiadomości włącza się Mute w grze i nie możesz pisać ale od tego jest opcja AntiMute dodająca np. Czas która da nam pewność że możemy cały czas reklamować stronę forum lub inne rzeczy. Może być to aukcji internetowa np.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

wpisałem text kliknołem start i mysz tak mi sie cieła jak niewiem co nie mogłem nic zrobić ale wkońcu sie udało nie wiem dlaczego tak

sie zrobiło ale jeszcze jedno pytanie skond ten spammer ma wiedzieć żę on ma np w warrock to pisac na czacie a nie np na przeglondarce??????????????

i daj jakiś mały tut na temat jak to poprawnie uruchomić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@up

Napisał że to wersja beta więc skończ marudzić. Po drugie pisz po ludzku.. Aż oczy bolą przez ten caps i !!!!!..

Dajesz -? To się przynajmniej podpisz i powiedz za co. Jak to nie to ****.

Opublikowano

działa może się przyda ;]

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...