Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z Tbotem

smugller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie mam problem z Tbotem, pobralem wszystko tak jak jest to napisane w instrukcji, a jak juz właczam bota to mi wyskakuje taki błąd jak na screenie i po nacisnieciu OK nic wiecej sie nei dzieje

Co zrobic zeby działał mi bot?

tak wyglada ten błąd

post-2865-1195591519_thumb.jpg

Opublikowano

MAm identyczny problem . teraz pytanie .. zkad sciagnac/zainstalowac pakiet wschodnioazjatycki. a moja wersje sa takie jak wstawil icek.

Opublikowano

1. Otwórz aplet Opcje regionalne i językowe w Panelu sterowania.

2. Na karcie Języki zaznacz pole wyboru Zainstaluj pliki dla języków wschodnioazjatyckich, a następnie kliknij przycisk Zastosuj.

3. Po zakończeniu instalacji plików dla języków wschodnioazjatyckich nie uruchamiaj ponownie komputera. Kliknij kartę Zaawansowane w oknie dialogowym Opcje regionalne i językowe.

4. W polu Język dla programów nie obsługujących kodu Unicode wybierz język, w którym ma być wyświetlany tekst, a następnie kliknij przycisk OK.

5. Po pojawieniu się monitu o potwierdzenie użycia istniejących plików kliknij przycisk Tak.

6. Ponownie uruchom komputer.

7. Po ponownym uruchomieniu komputera otwórz aplet Opcje regionalne i językowe w Panelu sterowania.

8. Na karcie Opcje regionalne sprawdź, czy w polu Standardy i formaty wybrany jest poprawny język (język wschodnioazjatycki, w którym ma być wyświetlany tekst).

9. Zamknij okno dialogowe Opcje regionalne i językowe i otwórz program HyperTerminal.

10. Po wyświetleniu okna dialogowego Opis połączenia kliknij przycisk Anuluj.

11. W menu Plik kliknij polecenie Właściwości.

12. Na karcie Łączenie z kliknij przycisk Konfiguruj.

13. Zmień wartość Szybkość portu na odpowiadającą ustawieniu portu (prawdopodobnie poprawna będzie domyślna wartość tego ustawienia).

14. W oknie dialogowym Właściwości kliknij kartę Ustawienia i wybierz typ VT-UTF8 w polu Emulacja, a następnie kliknij przycisk OK.

15. W menu Widok programu HyperTerminal kliknij polecenie Czcionka i wybierz poprawną czcionkę języka wschodnioazjatyckiego.

16.Połącz się z komputerem zdalnym. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz sekcję Tematy pokrewne poniżej.

O to wam chodzi?? :/

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

OK wszystko fajnie ale gra mi sie nieuruchamia... w procesach pisze ze client chodzi a na ekranie pojawiaja mi sie MOJE DOKUMENTY !! macie na to jakies wytlumasczenie

PS. jak uruchamiam Tserver to automatycznie dezaktywuje mi sie avast.Pisze zze wykryto jakiegos trojana ale to takna boku

Opublikowano

hm.. Uruchamiam Tserver i czekam pochwili znikaja imi ikony tak jakby sie explorer resetowal a pojniej juz widze ikonke Tbota. po chwili pojawiaja sie moje dokumeny a Tbot znika z paska. Jak odpale menagera zadan to w procesach pisze ze on jednak chodzi.jednak jak wezme "Przelacz na" to pojawia mi sie czysty pulpit, natomiast jak zaczne spamowac F8 to czasem pojai sie okienko chyba logowaniaale pojawia sie zaraz cheaking......... i nic sie niedzieje nawet po 10 min.mam zainstalowany pakiet jenzykowy, net framework 2,0 i pachowany pk2.

Opublikowano

ja też tak mam... to może niech ktoś poda link do najnowszego tbota...

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

mógłbyś podać adres tego tematu o tbcoie 1112 też spróbuje

Opublikowano

Dzięki nadal się męczę ściągając z rapidshare.com windowsa... żeby te języki zainstalować!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...