Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agBot > po skanowaniu....

Koxman

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

@UP

W instrukcji instalacji zmieniłem tak, aby włączać Agobta za pomocą SrProxy.

W najnowszej paczce nie zawarłem nuconnectora, oraz napisałem aby go usunąć natychmiastowo.

...

Opublikowano

Czy wiecie może kto robi nuconnectora? Czy nie ta sama osobo co robi agbota? Czy oba programy nie są robione równolegle?

Jeśli na powyższe pytania odpowiedzi brzmią TAK... agbot jest równie niebezpieczny.

Dalej podtrzymuję swoje zdanie, że nuconnector jest bezpieczny, inaczej producent agbota ryzykowałby stratą Swoich klientów. Ale wy dalej swoje... więc co ja się znam.

Ktoś wyżej napisał, że otwiera porty. Na tym polega zadanie programów nuconnector, czy srproxy... żal

Czy firewall wskazuje wam jakiś niepożądany ruch od nuconnectora? Czy jakiś regmonitor wskazuje jakieś niepożądane zmiany w rejestrze przy uruchamianiu nuconnectora? Zanim zaczniecie siać popłoch najpierw sprawdźcie dokładnie czy nie wysnuwacie pochopnych wniosków i oskarżacie twórce agbota o próbę kradzieży waszych kont. Antyviry bywają wadliwe, nie od dziś wiadomo. Zresztą sami wejdźcie na czat agbota o zasięgnijcie info u źródła czemu jest tam a nie inaczej.

Opublikowano

Ja nie podejrzewam producenta Agbota i nuconectora o to że działa w złej wierze, ale mogą być pewne osoby które umieją wykorzystać luki jakie daje Agbot (nuconector). Jestem o tym przekonany, bo juz bardzo długo gram w silka, a hacki dopadły mnie i moich znajomych w niedługim czasie po uruchomieniu Agbota to raczej nie zbieg okoliczności.

Puki co przeszedłem na SrProxy bo faktycznie wyglada na czysty po skanowaniu Kasperky. W nuconectorze wykrył mi konia trojańskiego i jeszcze kilkanaście takich samych koni w systemie. Teraz jest czysto. zobaczymy na jak długo.

A tak na marginesie to istniał kiedyś polak którego nazywali mikołaj. Zajmował się hakowaniem kont używających boty, i szło mu to naprawde nieźle, bo hakował po kilkadziesiat kont tygodniowo, ale bawił się w mikołaja więc albo rozdawał itemy w grze albo publikował passy na internetowych stronach o tematyce silka.

Opublikowano

Ja straciłem itemy na koncie...

---------------------------------------

Proszę o nie pisanie takich postów

//D&G

warn.

Opublikowano

Zaryzykowałem i kupiłem nowe itemy na postać i gram dalej z agbotem ale bez nuconectora.

Oczywiście wcześniej zrobiłem reinstalke calego kompa włącznie z czyszczeniem dysków, zainstalowaełem Kaspersky, nowego Silka, zmieniłem wszystko co mogłem na swoim koncie do silka korzystając z innego połączenia internetowego.

Teraz sprawdzimy czy mnie ponownie hakną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...