Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Szamana?

Jaki Szaman?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego Szamana wybra? ?

• Smok
      12
    • Leczenie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że szaman smok...

Ma super skille Pomoc Oraz Błogo te 2 skille wymiatają w pVp i expie : ) ...Dalej już wiesz co.

nie zastanawiaj sie bierz smoka.^6

Opublikowano

Smok the best

Healer dupa ;)

Większość mówi ze to własnie healer pvp a smok exp ale dla mnie to nieprawda dlaczego ?

Otóż tak:

Smok ma buffy bardzo przydatne przy dużym int pomoc daje duzo % na kryta i załóżmy tak ma Pvp Szaman smok vs szaman healer Smok podchodzi wali kilka hitów skowyt kryt i nie ma już healera ;a healer nie ma takiego bonusu do kryta wiec mało prawdopodobieństwo do krytycznego uderzenia.Wiec dla mnie Smok jest dużo dużo lepszy w PVP

Exp:

Tu już healer jest jednym wielkim zerem nie ma ani dużego defa żeby brać spota nie ma dużego% na kryta wiec raczej only skille.

tak jak powiedziałem: Smok THE BEST

xxx

Opublikowano

xXxR35pecTxXx nie masz racji, healer ma leczenie i potężne skille pod pvp, także leczy co chwile, szybciej niż smok zadaje skille, po czym atakuje skillami i w ten sposób smok dostaje w dupe, ale chealerem nie umim grać, dlatego smok rox. ;d

110y8bb.png

DAJ MINUSA ;-)

(Palca Ci to nie urwie. :D)

ogien997

Lvl 16

14769 kill

7538 death

raty 1.96

mam3gram

Lvl 4

1058 kill

434 death

raty 2.18

~WarrocK~

Opublikowano

xXxR35pecTxXx nie masz racji, healer ma leczenie i potężne skille pod pvp, także leczy co chwile, szybciej niż smok zadaje skille, po czym atakuje skillami i w ten sposób smok dostaje w dupe, ale chealerem nie umim grać, dlatego smok rox. ;d

i co mu z tego leczenia jak smok zada mu serie skilli i leży nawet jak się leczy

A może dodam ze najlepiej robić np 4eq inta i klasa a jeśli nie ma 6 7 to raczej wiesz jak robić ;d

Jeśli masz cale eq z 6 7 na inta i wchodzi 10 to uwierz mi kryt za krytem idzie ;)

xxx

Opublikowano

Smok - Pod exp.

Błyskawica - Pod pvp.

110y8bb.png

DAJ MINUSA ;-)

(Palca Ci to nie urwie. :D)

ogien997

Lvl 16

14769 kill

7538 death

raty 1.96

mam3gram

Lvl 4

1058 kill

434 death

raty 2.18

~WarrocK~

Opublikowano

Dobrze rozwinięty smok jest duuuuuuuuuuuuuuuzo lepszy od healera dodatkowo jest swietny do expa i na nizszych lvlach mozna komus pobuffowac to nas podexpi ;)

29105455.jpg