Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Cheaty ?

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Xbox'a nie mam. Za to na PC (aIW) mam dobrego Aim'a (Polecam!)

Link do tematu:

To jest ukryta treść, proszę

Wygodny Aim i WH w jednym. Oraz dodatki typu No Recoil (brak odrzutu), No Smoke&Flssh (Brak dymu i efektu oślepiającego).

Dasz minusika? :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Oczywiście. Łap minusa i THX

@edit

Mam z nim problem wpisuje w pierwsze okienko Proces: iw4mp.dat a w drugim zaznaczam iw4mp.exe . I nic się z codem nie dzieje . Wygląda to tak :

dcinjector.jpg

Co robić ?

Opublikowano

@adi5000

Linijkę, gdzie masz napisane iw4mp.dat pozostawiasz pustą, a w tym gdzie masz iw4mp.exe musi być iw4mp.dat, i obok tego paska na którym wybierasz to iw4mp.dat klikasz Inject. I na górze powinien sie pojawić Kidebr Hook (czy jakoś tak, uciekło mi z głowy...)

Dodam, iż żeby uruchomić hax'a w grze (powinna yć w trybie okienkowym) wciskasz Home. Strzałkami w górę i w dół przełączasz opcję, a strzałka w prawo odpowiada Enterowi (tzn. wybierasz zaznaczoną opcję). Żeby wyjść z cheat'a, niestety nie możesz być w którymś z podmenu (gdzie zaznaczasz opcję np. AutoShot, No Recoil...), musisz być w jego głównym menu (czyt. tam gdzie wybierasz kategorie).

A tu ScreenShot jak to powinno wyglądać:

iw4mp.png

Opublikowano

Nie sądzę, żeby ktoś miał cheat'y na Xbox'a. To jest bardziej strona Multiplayer PC Cheats :P (MPPCC :D)

Na marginesie, czy widziałeś kiedykolwiek jakiekolwiek cheat/y na Xbox'a? Bo ja nigdy... Może są, nie interesuje się Xbox'em...

Opublikowano

pokerfaceinhdbycrusierp.png

Nie wiem co zrobić, z taką sytuacją się nie spotkałem. uruchom jeszcze raz, sprawdź dokładnie... Ma marginesie bardzo ważne pytanie: Czy ty w ogóle masz alter'a, czy Steam'a? xD

Opublikowano

Było pisać od razu... Ten hack jest tylko na aIW... Nie dość, że napisałem w moim poście, że jest na aIW, to i w temacie tak pisze. ;x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...