Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie ponieważ gram na serwerze na którym jest mało osób, dopiero zaczynam przygodę z WoW. W jakim mieście jest najwięcej graczy? Teraz jestem w Red Could Mesa. Chciałbym wiedzieć jak dostać się do tego innego miasta.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie ponieważ gram na serwerze na którym jest mało osób, dopiero zaczynam przygodę z WoW. W jakim mieście jest najwięcej graczy? Teraz jestem w Red Could Mesa. Chciałbym wiedzieć jak dostać się do tego innego miasta.

Miasta w których przesiaduje najwiecej graczy w grze to przede wszystkim stolice frakcji. Czyli Stormwind w wypadku przymierza (znajduje się w głebi Elwynn Forrest, Estern Kingdoms). W wypadku hordy najwiekszym miastem jest Origmmar który znajduje się w Kalimdorze, a dokładniej w krainie Durotar.

P.S

Red Clould Mesa to nie jest żadne miasto, tylko pola.Najbliżej znajduje się Thunder Bluff wiec wnioskuje, że grasz Taurenem :P. Chyba jeszcze nie widziałeś żadnego porządnego miasta w mmo

Miasta w Wowie (rzecz jasna istnieją miasteczka i wioski) to:

-Stormwind (ludzi- przymierze) Eastern Kingdoms

- Ironforge ( krasnali i gnomów - przymierze) Eastern Kingdoms ( centralna część kontynentu)

- Exodar ( Daranei- przymierze) Kalimdor dokładniej Azulemyst Isle (wyspa na północy)

- Darnassus ( Nocne Elfy - przymierze) Kalimdor ( jedna z wysp na północy)

- Silvermoon (Krwawe Elfy - horda) Eastern Kingdoms dokładniej Eversong Woods (północny kraniec EK)

- Undercity (Zapomnieni- horda) Eastern Kingdoms

- Origrimmar (Orkowie i Trolle - horda) Kalimdor (Centralno-wschodnia część )

- Thunder Bluff ( Taureni - horda) Kalimdor dokładniej Mulgore ( centralna część kontynentu)

- Shattrath (neutralne) Outland (dostęp od 58 lv)

-

"Pro maiore parti illiterati et idiote" Narrenturm

Jestem przeciwnikiem platformy obywatelskiej

Jeżelii już ktoś bardzo chce to proszę o stawianie +

Opublikowano

i Dalaran od 68, gdzie większość graczy siedzi na WoTLK, bo tam są portale.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Hm... Po co chcesz iść do orgrimmar? Popatrzeć na innych graczy? Jeżeli grasz taurenem, to idź do Thunder bluff po nowe umiejętności, sprzedać przedmioty i lecisz dalej expić. Zaraz zapytasz gdzie... od 12-13 lvlu idź od crossroad w the barrens.

jest mało osób

Po czym to wnioskujesz? Na stronie serwera jest status, czy prawie nikogo jeszcze nie spotkałeś w grze?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dalaran od 76 lvl mozna wejsc dzieki questowi. Najwiecej ludzi po stronie Hordy jest w Orgrimmar a po stronie Ally w Stormiwnd. Co do dalaran sie nie zgodze nie ma tam najwiecej ludz poniewaz nie ma tam AH. :)

2uepvdj.jpg

Weteran Warhammera i World of Warcraft

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...