Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowy

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, pewnie myśli że ma BoHy, i jeszcze krzyczy "utani hran hur"!... Lata tibii robią swoje, widać taki zarośnięty... A co my tak ciągle o jakiś pedałach nawalamy =o?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Boże, jak ja bym zobaczył w realu, sięgną bym po coś twardego najbliżej mojej ręki, i bym im głowy postrącał...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Luzak, racja ale muszę skomentować. Niestety nierealne <płacze>... Mi tam się podobają eMo, ale jakie są w łóżku to już nie wiem, bo jeszcze (!) nie miałem.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Brunetki\Blondynki

Dla mnie może chodzić i bez.

Okrągły biust, tyłek niczego sobie

Zabawna, Dojrzała, Niech wie czego chce.

Opublikowano

Brunetki\Blondynki

Dla mnie może chodzić i bez.

Okrągły biust, tyłek niczego sobie

Zabawna, Dojrzała, Niech wie czego chce.

Prosty człowiek, praktycznie żadne wymagania, przecież każda wie czego chce (najbardziej to chyba kasy)

A eMo to u mnie w szkole jest zatrzęsienie... Od wyboru do koloru (no może nie, wszystkie takie czarne)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jak jutro będę w szkole (nie wiem, bo jestem podziębiony) to popytam xD. Jak coś to szukaj po liceach w Zielonej Górze... Ja już wiem co Ty z tymi zdjęciami chcesz zrobić xD

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

A dlaczemu miło ;>? Muehehehe, może mam kompana kosmatych myśli, całkiem niedaleko siebie xD? Może umówimy się kiedyś na pifko xD...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Czyżby nasz Lord Makin zamieszkiwał niedaleko Zielonej? IImposibyl... Wiesz, moi to tam wisi czy o soczek, piwo, drink czy wódka. Ważne by było mokre, bo suchych napojów nie zwykłem pijać (=d)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Wiesz, głowe do picia to jako taką mam, ale ostatnio tak mnie łem napier**lał, że myślałem czy jechać do szpitala, zapić (ded) czy skoczyć z okna. A Ty coś się za bardzo najarałeś na tych pedałów... xD

Co do eMo to nie jest za dobrze, sporo z nich mnie nie lubi, bo to koleżanki mojej eX, której dałem kosza. Co, widziałem ładniejszą dziewczyne, to tą odstawiłem xp... Na dobre mi to nie wyszło, ale jaj jestem tylko prostym człowiekiem...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Według mnie

15-17

Blondyna

Duże Pamarańcze i zajebisty tyłeczek

Lubiąca ostrą zabawę i najlepiej żeby w miniówkach chodziła

@ tak wogóle proponuje założyć temat opowiadania erotyczne

będziemy tam pisali o własnych lub zmyślonych przygodach

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Tego nie powiedziałem, powiedziałem że mi się podobają eMo, a nie dziewczyny z popieprzoną głową xD

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

A ja wręcz nienawidzę, nie to że są brzydkie, bo i tak bym je przeleciał ale wole osoby z charakterem, a nie puste baby. Właśnie napisałem swoje najdłuższe zdanie xD

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

emo są spok0o ale to co podciąć się nie chcą nawet z wyglądu są zajebiste

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Opublikowano
@up

może trzeba dać jej pretekst by się przeniosła nieco bliżej?

Zgadzam się weź daj jej knebel do ryja i do łóżka

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...