Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eventy

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ DLa cb Enzil odrazu kupie klucz , nawet nie wiedziałem...

A i co się stało z Daxerem ??

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konto deleted. Nie ma go już wśród nas :(

@Down

Jak to nie masz kontaktu ? xD

BTW

Ja tam mam ... i to dobry.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A i co się stało z Daxerem ??

Został prezesem jakiejś tam firmy deweloperskiej i nie ma czasu na MPC.

Konto delete, nie ma z nim kontaktu :(

Opublikowano

Witam. Dla wielu jest ten event nie zrozumiały, już go postaram się dobrze przetłumaczyć. Niżej podany exp musimy zdobywać CODZIENNIE.

A więc. Zaczynamy za tydzień (30.03.2011).

W pierwszym tygodniu musimy (03/30 - 04/05) :

Poniedziałek - Piątek : Zdobyć co najmniej 500 expa na "Elimination Mode"

Sobota - Niedziela : Zdobyć co najmniej 800 expa na "Elimination Mode"

W drugim tygodniu (04/06 - 04/12) :

Poniedziałek - Piątek : Zdobyć co najmniej 500 expa na "One Man Army, Spy Hunt, Search & Destroy Mode"

Sobota - Niedziela : Zdobyć co najmniej 800 expa na "One Man Army, Spy Hunt, Search & Destroy Mode"

(obojętnie który, można połowę na 1 połowę na drugim trybie w danym tygodniu)

W trzecim tygodniu (04/13 - 04/19) :

Poniedziałek - Piątek : Zdobyć co najmniej 500 expa na "Elimination Pro, Quarantine, Capture the Flag Modee"

Sobota - Niedziela : Zdobyć co najmniej 800 expa na "Elimination Pro, Quarantine, Capture the Flag Mode"

(obojętnie który, można połowę na 1 połowę na drugim trybie w danym tygodniu)

W czwartym tygodniu (04/20 - 04/26) :

Poniedziałek - Piątek : Zdobyć co najmniej 500 expa na "Elimination Mode"

Sobota - Niedziela : Zdobyć co najmniej 800 expa na "Elimination Mode"

Za każde wykonane zadanie (zdobycie tego expa) dostajemy "nabój" którym strzelimy w "bingo" (taka gra xD prawie jak lotto).

Jeśli trafimy w pole z wygraną "COMPLETE/COMPLETE + BONUS" To dostajemy nagrodę (sami wybieramy jaką).

PS. To jest moje tłumaczenie, jeśli są błędy to proszę pisać co. Nie używałem ani translatora ani słowników.

@ EDIT - Najprawdopodobniej w tego "bingo" będzie się grało po zalogowaniu do strony combatarms.nexoneu.com

Link do oryginalnego tekstu eventu:

http://en.combatarms.nexoneu.com/article.aspx?idx=RXZlbnR8NDk3

110323_Bingo_notice.jpg

Opublikowano

no właśnie . ?

A propo , wszyscy dostają nagrody ?? czy np . ktoś zdobywa ,a ja nie i wtedy też dostane nagrode ,czy nie ?

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

rozumiem że mam do wyboru 2 terminy czyli

1) pon-pt

2) sob-nd

i w tych dniach muszę zdobyć w sumie na 1) 500 expa a w 2) 800 expa ale czy to każdego dnia czy przez te dni? I czy jakbym wyrabiał poand norme w sensie każdego dnia po 500 expa to znaczy ze moge wiecej miec tych naboi?

Opublikowano

dzieki za info napewno sie przyda :P a dla zielonych w bingo sie gra na stronie combatarms po zalogowaniu :P

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

No właśnie zastanawiam się jak się będzie typować w tym bingo. Na stronie NEXONA będziemy strzelać !.

Mi się wydaje że codziennie będzie do zdobycia 1 nabój... CODZIENNIE a nie tygodniowo jak UP'y sugerują.

W końcu jest 30 okienek (mamy 34 dni eventa) - więc z 25-30 każdy zrobi.

Bardziej szczegółowe info podam jak tylko wykonam 1'wsze zadanie (przyszła środa).

+ dodatkowe nagrody będą jak ktoś będzie miał powyżej połowy dni (zrobionych) albo 100% - całość eventa (każdy dzień).

Opublikowano

Dzięki za info i trochę przetłumaczenia..

Z tą tablicą " Bingo " to się nie postarali..

PP-19 Mod jest napisane, a pokazane zwykłe..

TPG-41 o.O wtf ?

Desert Eagle ?, to chyba SE..

Opublikowano

napisz w których dniach tygodnia ...np Piątek-niedzieli (03.04 - 06.04) bd bardziej przejrzyście.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Event rozpoczyna się 30.03.2011 r ?

Bo nie obczajam kiedy mam expic ...

Tak, zaczyna się dopiero za tydzień :)

30.III.

BrutalusPL.png
Opublikowano

Tak, zaczyna się dopiero za tydzień :)

30.III.

Czyli mam rozumieć że nawet jak teraz będę nabijał exp to nie zaliczy ?

Po prostu mam to robić w wyznaczonych terminach ?

9368_gold.png

Opublikowano

Przynajmniej ja tak to rozumiem.

Od 30.III zaczyna się EVENT więc od tej daty będzie się liczył exp.

Pewnie będzie trzeba wbić dziennie po 500 expa (poniedziałek-piątek) za co dostaniesz pocisk.

BrutalusPL.png
Opublikowano

Nowy event: [sneak Peak] Bingo Bonanza

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

To jest dziwne..

Przetłumaczyłem wujkiem google i zrozumiałem z tego, że każdego dnia należy tyle nabić expa..

Ale znów to chwile pod tym pisze, że w dni robocze 500 exp razem... A w weekend 800 exp razem...

Najlepiej codziennie podczas tego eventu przesiedzieć 5 czy 7 gier na eli z 100+ expa i problem z głowy.

@omek

Dopiero w te dni, które są podane czyli przykładowo 30/03 - 5/04 będzie zaliczało expa.

Opublikowano

@ UP

PS. Dodam ten link do 1 posta.

Opublikowano

110323_Bingo_notice.jpg

nie chodzi tu o to, że jak się trafi complete to się wybiera nagrodę, pola complete oznaczają pola które już trafiliśmy jeśli trafimy jakieś pole z bonusem dostajemy jakiś bonus.... aby dostac nagrodę która jest pokazana trzeba trafic 5 pól tak jak jest to pokazane czyli dla nagrody numer 1 (deckland 7days) trzeba trafic wszystkie od gory do dolu z kolumny 1 pionowej... żeby dostac np nagrode 10 (XM8 7days) trzeba trafic wszystkie pola od lewej do prawej z kolumny drugiej poziomej itd...

TERAZ CZAICIE O CO CHODZI

w tygodniu czyli poniedziałek piątek, trzeba wbić 500exp dziennie, za każdy udany dzień czyli wbicie 500exp na danym trybie jest jeden strzał, w weekend exp trzeba wbić 800 aby dostać strzał. Codziennie macie możliwość zdobycia jednego strzału

oczywiście w tarcze się nie strzela samemu, nie wybiera się pola jakiego się chce. to system losuje pole które dostaniemy oczywiście tak by nie rozdać za wiele nagród

Kamien416.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...