Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Warto ZnóW Zagrać?

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto mi znów wrócić do metin2 pl bądź servery prywatne??

Jakie są plusy i minusy??

Jak już to będe grał na cheatach i czy są jakieś typu dmg hack itp.??

Na pl'u mam szamanke 52 lvl antyk +9 30 kk expa i 3 konta do fishbota więc warto wrócić na pl czy sobie dla rozrywki na privie ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ojj wracać na PL warto. Mimo wszytkich niedociągnięwarto . Co ci da postac na prv? Wiem co mówię, ponieważ aktualnie gram na elitemt2. (dopiero 92lv) . Pl jest po prostu na dłuższą metę . No chyba, że nie będzie sie wydawać kasy na sm . No i oczywiście przydałby ci się już jakiś char +40 lvl

Opublikowano

Tak na SM nie wydam ani grosza ale jest problem bo zapomniałem passów xD Pamiętam nick, server ale id nie xD.

Niech ktoś inny się wypowie bym mógł ostatecznie zdecydować

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

wydaje mi się że nie warto wracać na polskiego metka , jednym z powodów są nie działające cheaty. Są już mało warte dobre konta na allegro

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Prywatne serwery ;) Na PL Są takie ceny..ze szkoda sie starać , pozatym raz czy drugi spalisz eq i po grze :P

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ogólnie to zaczyna się opłacać na Pl. Powoli cheat'erstwo zanika i jest szansa że s26 będzie jak za dawnych czasów

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ja już nie gram na PL`u pół roku i mi się nie spieszy.

Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja z botami, ale pół roku temu w m1 było ich ponad setka!

Tak jak wyżej, kont nie opłaca się sprzedawać.. 80 lvl za 150 zł?!

Zbieram -

Opublikowano

Jednym z powodów dla , którego grać na Pl'u to pewność , że nigdy nie padnie . Na privie już takiej pewności nie masz..

Jak znasz wszystkie zasady tej gry to graj Na Pl'u , jeśli nie do końca to Polecam Privy ( Takie bardziej 4fun, chińskie , włoskie , niemieckie).

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wszystkie zasady znam i mam zamiar sobie pograć ale by np. expbot i fishbot działał to było by git :P

Wiem że pewnie pełno dzieci gra, z cenami i kowalem przyjaźnię się więc nie ma problemu.

Na metina nie wydam ani 10 groszy xD. Nadal się waham priv super cacy ale znudzi mi się chyba po tygodniu a potem padnie, a za to pl to tylko na cheatach.

A więc podał by mi ktoś cheaty, bugi do metka pl na chwile obecną sorki, że sam nie znajdę ale akurat czasu nie mam :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jeśli jesteś maniakalnym graczem takim 24/7 30/MSC 12/ROK to radziłbym ci bardzo to przemyśleć.Ponieważ zagrażasz sobie i otoczeniu.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

na pl dobij 3skille na m i zrob sobie przerwe przez ten czas graj na privach a na pl zaloguj sie tylko po to zeby czytac ku

naprawde polecam ja sie zatrzymałem na 45lvl i nie żałuje taki smzaman 55czy podobny(nie wime jak skille rozdwalaes na ile na m weszly)koks ze skillami na g albo chociarz wbij te m7/m8 zajmie duzo czasu ale warto

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@up: Rozumiem cię moja szamanka ma strzelający smok na m6 chyba :D mam jeszcze pomoc na m5 i chyba błogo jechałem :P Musze passy przypomnieć.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Polecam ci wracać na pl'a bo naprawdę warto ! tylko musisz zastosować sposób marihuana661 bo inaczej pl znów ci się znudzi i wrócisz na priwy

TU COŚ POWSTANIE ALE TRZEBA CZEKAĆ :/

ZBIERAM +

Opublikowano

Wróć na PL. Dobijesz powiedzmy 70+ będziesz zarabiał na Super Rewards itp itd xD

Potem sprzedasz konto i chociaż będziesz coś z tego miał...

Priv padnie na 100%. I nie sprzedasz tam konta :) bo raczej nikt Ci nie kupi

Wróć na PL'a ;p

Yo!

Opublikowano

Ok więc ostateczna decyzja to pl.

Mam 3 konta.

1 puste

2 sura bm 40 lvl

3 woj body 33lvl fms +7 tygrysia +8 żelek +7 i zwój boga smoków czy jakoś tak. i ninja archer ale konto zrypane bo to shop xD

Było jeszcze czwarte konto z szamanką 52 lvl ale zapomniałem passów albo ma bana tylko nie wiem za co xD

Więc wybieram ostatecznie pl'a. Tylko muszę odzyskać konto 52 lvl.

A jakbym nie odzyskał to co polecacie zrobić eq do bm'a czy grać wojem 33 lvl ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

O gościu nie wracaj na PL'a, nie ma poco, chcesz grac na czitach a zadnego porządnego nie ma, też zależy od sewa na jakim grasz jeśli od 1 - 10 to nie masz czego szukac, daruj sobie ;D

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Ty się człowieku trochę ZASTANÓW, ktoś tworzy serwer jakiejś gry, firma bądź osoba prywatna, a taki bo tak powiem oszołom jak ty psuje cały włożony w grę wysiłek. Jak jesteś do tego stopnia dzieciakiem żeby grać na cheatach, to nie wracaj do żadnej gry, tylko sobie "cheatuj" w realu!

To na tyle, bueh!

Żałosne!

sygnatura.png

Opublikowano

@up: Nic nie wnosisz do tematu i nie odpowiadasz na moje pytania twoja wypowiedź jest spamem więc posłałem reporta.

No i co że włożyli wysiłek taki wysiłek że stworzyli taką a nie inną dupną grą.

Teraz pewnie będzie dupna gra to w nią nie graj.

A zatem pograć chcę tak dla relaksu.

Kontynuując moje pytanie.

Grać wojem 33lvl fms +7 tygra +8, w eq +1500hp i 78k yang.

Czy zacząć grać bm'ką na 40 lvl bez eq ??

Czy może na serverze syriusz od początku ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

zajrzyj tu

http://www.mpcforum.pl/topic/230718-ankieta-najlepsza-postac-do-gry/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Bardziej polecam ci BM tylko szkoda że bez eq :/ ale troszkę wysiłku i efekt będzie zdumiewający a mam pytanko ten 33lvl i BM są na tym samym serwie bo jak tak to temu 33lvl bij 35lvl rób boja i masz dropa na metki i między innymi w ten sposób odbudujesz eq BM'owi o ile są na tym samym serwie

TU COŚ POWSTANIE ALE TRZEBA CZEKAĆ :/

ZBIERAM +

Opublikowano

W 100% "nie" polecam ci BM'a. Wiem co mówię. Grałem kiedyś na PL z qumplem miał 60lvl i mnie expił. Później go okradli, a nie grał na botach, 100% legal grał.

Jak chciałem sam expić, masakra, miałem bojowca ale to nic nie daje. Jak masz Duszka na M to nie polecam, bo do PvP gites, ale nie do expienia, FUUU :P

Możesz wojem pograć nabić wyższy lvl i sobie tamtą postać podexpić :>

Także polecam bardziej woja ;)

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...