Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P90 Vs. G36C_D

P90 vs. G36C_D  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupic? P90 czy G36C_D?

• P90
      35
    • G36C_d
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wbiłem 11lvl i nie wiem co mi się bardziej opłaca kupić...

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano

P90

po 1: tańsze

po 2: masz 4 magazynki ( ten na start i 3 zapasowe)po 50 ammo

po 3: szybsze od g36c_d

po 4:celniejsze od g36c_d

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

,,Myślałem, że uczę się, jak żyć, a uczyłem się jak umierać.""

Opublikowano

Właśnie wbiłem 11lvl i nie wiem co mi się bardziej opłaca kupić...

Na Twoim miejscu wzialbym k1, ale wybierajac z powyzszych, P90.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

mam dowód że są 4 magazynki

SS z mojego konta: gothic74

post-266791-0-46630300-1291232887_thumb.jpg

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

Opublikowano

to ma być brak pamięci by gimpa instalnąć

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

Opublikowano

Popieram Lioo - już lepiej brać k1 niż którąś z tych broni, ale jeżeli bardzo chcesz to lepsze p90.

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

ja tam bym wolał oczywiście mp7a1 no ale z tego wyboru stawiam na p90 bo o wiele lebsze na ccq chyba że zombie wolisz to g36_d zdecydowanie bez premki

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Tak jak już wcześniej, Lioo i Śledziu mówili, też jestem za tym by kupić k1 :]

Nie będę głosował, gdyż obie te bronie bardziej się na zombie nadają niż na cqc, mają dużo ammo, ale w starciu lepszą bronia, np. famas lub inną, nie mają szans, i są najwyżej dywersją :[

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

trzeba było zaoszczędzić kase ja mam 10 i 40% i mam 50 000 + odpal sirosixa 4.6 włącz supermaster i premium hack zombie opk i tak hyba idzie ok 10 000 + niepamietam dokładnie

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

trzeba było zaoszczędzić kase ja mam 10 i 40% i mam 50 000 + odpal sirosixa 4.6 włącz supermaster i premium hack zombie opk i tak hyba idzie ok 10 000 + niepamietam dokładnie

bez przesady mi za przejscie zombie z full wykupionym expem i premka gold poszlo tylko 9815 expa i 5200 kasy

a co fo tematu

jak masz skila to bierz p90 jest to wogole niedoceniana bron a jest dobra.da sie nia wygrac starcia z famasem

Opublikowano

a ja bym powiedzial tak

G36C_D widzisz grupke ludzi i zabijasz ich wszystkich z ukrycia i jeszcze masz dosc ammu (sam mam ta bronke super jest) :D

P90 widzisz ludka lub 2 ludkow zabijasz ich i uciekasz gdzie pieprz rosnie i ladujesz magazynek lub wyciogasz colta lub co tam masz i prubujesz zalatwic gostka co ma pelne ammu i cie deda (tez mam ta bronke fajna jest) B)

G36C_D ma tyle samo ammu jak P90 tylko G36C_D ma 100 ammu w 1 MAGAZYNKU a P90 ma 50 ammu w 1 magazynku

mam bronie te fajnie sie gra ale jak sie skonczy p90 kupuje k1

Bierz g36cd

Opublikowano

bez przesady mi za przejscie zombie z full wykupionym expem i premka gold poszlo tylko 9815 expa i 5200 kasy

a co fo tematu

jak masz skila to bierz p90 jest to wogole niedoceniana bron a jest dobra.da sie nia wygrac starcia z famasem

no tak ale hack daje platinum co daje bonus do dinar

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

kur mówie p90 to p90 a nie g36c_d to to samo co g36c_d tyle że 100 naboi i 1 magazynek kur no !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...