Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że gdy włączam silka przez DB Bota, nie mogę wybrać skilli ponieważ się w ogóle nie pojawiają, wszystko ściągałem po 3 razy od nowa i nic. Zaznaczam że 2 dni temu jeszcze wszystko działało, a nawet na innych kontach działa wszystko jak trzeba, tylko na tym jednym nie. Czy może mi ktoś pomóc ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Mailem to samo, ale da się to rozwiązać. Pierwsze to jak masz grab peta może on blokować coś i dlatego nie pokazuje ci skili wiec daj go do depo :P. A drugie to rozbierz wszystkie item i włóż je do depo wyloguj się po ponownym zalogowaniu powinno być dobrze, jak skile już są normalnie możesz się ubrać. Najlepiej wykonać te 2 czynności dla pewności. :D

Opublikowano

@up

Wystarczy teleport z miasta do miasta lub użycie return scrolla.

Nie trzeba relogować się.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Bład też wyskakuje z powodu zakładanie nowych itmów, trzymania jakiś kamieni, elementów, grap peta lub nawet itmów. Radzę Ci najpierw wszystkie elementy, kamienie i grap pety oraz konie ściągnąć z postaci i dać do depo. Użyć retrum scrolla. Jeżeli pokaża Ci się skille to oznacza że albo elementy albo grap pet lub kamienie ci blokują. Wtedy pozostaje po kolei wkładanie przedmiotów do postaci aż zobaczysz który przedmiot coś takiego Ci robi. Pozdrawiam .