Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z L2 ściągnąłem dzisiaj klienta Lineage2 Interlude z IDG wypakowałem go i zainstalowałem. Po wgraniu patcha serwera i odpaleniu pliku L2.exe nic się nie dzieje pojawia się klepsydra przy kursorze i dalej nic Zrobiłem reinstalla i dalej nic potem zainstalowałem jeszcze raz włączyłem tym razem patcha ściągnął się plik lineageII.nex i updater się wyłączył jak chciałem włączyć go ponownie ale też nic się nie działo i nie uruchamiało. Więc proszę o pomoc !! :(

29105455.jpg
Opublikowano

Ale jak chce wejść na globala i wlaczam updatera to tak jak pisalem sciaga sie lineageii.nex i updater sie wylacza i nic wiecej nie moge zrobic

29105455.jpg
Opublikowano

to jak chcesz grac na serwerach interlude to graj na privach robisz to tak:

1. wchodzisz na: http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html i szukasz serwerow interlude ( sa oznaczone int)

2. sciagasz system lub uptade

3. wypakowujesz system/uptade w folderze z l2 i zamnieniasz na wszystko

4. wchodzisz w system i odnajdujesz plik l2.exe i uruchamiasz go ( chyba ze masz uptade to uruchamiasz uptader )

5. wpisujesz passy i robisz postac i grasz

jak chcesz grac na innych serwach niz interlude to sciagnij innego client a reszte robisz tak samo

Opublikowano

no właśnie z linku z tego tematu ściągałem

no to kiszka, poszperaj po niecie, napewno znajdziesz dobrego klijeta l2 int, tylko pamietaj szukaj takiego gdzie są wyrażone opinie na temat tego klijenta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...