Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu robie swoje pliki serwerowe i mam taki problem otóż chciałbym dodac powiekszenie miejsca w magazynie, podniszenie yang automatycznie z ziemi (rekawice złodzieja), 50 % expa wiecej itp i to wszytko na 300 dni kazdy dostaje na start (te ikonki co sa u gory po lewej stronie na serwerach dedykowanych i prywatnych) Jezeli ktos wie lub ma tuta pod reka jak to zrobic prosze o pomoc i podstawienie linkow. Odwdziecze sie +

Opublikowano

Ja uzywam plikow Suiego, tylko ze oryginalnie na plikach Suie'go juz jest 50%expa, rekawica zlodzieja, zwiekszona ilosc miejsca w magazynie, i wiele innych. Gdy wgralem pliki english to nic sie nie zmienilo nadal sa te same dodatki na 300 dni wiec z tego wynika ze questy raczej nie maja nic z tym wspolnego chyba ze " Z dziwnym sposobem trafilem na w english na te same przedmioty". Narazie wykluczam pomoc Bambuska bo wyslalem do niego juz questa do poprawy kilka dni temu nawet nie wiem czy choć sprobuje mi pomoć wiec narazie dam mu spokoj. Prosze o dalsze propozycje:

Opublikowano

Wejdz w navicata account account  ctrl+d i tam masz gold_empire itp wszystko co ma ..._empire na koncu  zmien czas na 2012-01-01 18:00:00 i juz bedzie ;]

Mysle ze dostane mojego minusa -

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o usuniecie tego i zostawienie tylko powiekszonego miejsca w magazynie i reki sprobuje to rozwiazac sam jezeli mi sie uda nadpisze temat i powiem dokladnie co i jak aby inni mogli korzystac z tego tematu.

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o usuniecie tego i zostawienie tylko powiekszonego miejsca w magazynie i reki sprobuje to rozwiazac sam jezeli mi sie uda nadpisze temat i powiem dokladnie co i jak aby inni mogli korzystac z tego tematu.

powiekszony magazyn to safebox_expire a 3 reka autoloot_expire ;]

Mysle ze dostane mojego minusa -

Opublikowano

1. Wybierasz baze account

2. Klikasz na tabelę account i otwierasz z kona "Edytuj Tabelę"

3. Szukasz tam "safebox_expire" -> czyli magazyn , autoloot_expire -> czyli 3 ręka

4. Wybierasz w "Domyślnie" 2014-10-10 00:00:00 i każde nowo założone konto ma te opcje do 2014 roku.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ok. dzieki Crash a takze Bambuskowi. Musialem tez poprawic skrypt do rejestracji konta poniewaz byla tam linijka ktora ustawiala kazdemu po zarejestrowaniu sie wszystkie "..._empire" na 2012-01-01 18:00:00. Jeszcze raz dzieki pozdrawiam stawiam + :D