Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie Roguem;Wizzardem

Brokk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym kupic sbota ale mysle o buffach euro... Czy na tym bocie dobrze dzialaja eurosy? np. (ROGUE:WIZZARD)/(BARD:CLERIC) [noise+moving march+CE]

Opublikowano

@up

twoj post mnie rozjebal widac ze sie malo znasz jak sie expi np wizzem ( life turnover) i daje sie do tego divisiona to bot albo sie nie bufuje albo cos sie pier***

nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz

i czytaj uwaznie on pyta o barda noise + moving i wiem ze jak sa 2 bufy to sie piepszy

Opublikowano

ja gram warriorem na sbocie ladnie dochodzi na spota zmienia na roda bufuje rec division zmiena na warka bufuje z warka i ciupa ile sie da jak sie buff skonczy to od nowa , ale znalazlem buga BO zrobilem chinskiego nukera ze spearem chcialem zeby buffowal buffa fire shielda (np fire shield - flower) zaznaczylem 1 miejsce w eq dla shielda dodalem do buffow switch ten skill wogole zrobilem tak jak na warriorku ale nie dzialal tzn nie buffowal krecil sie po miescie non stop jak doszedl na spota zabil moba max 2 i przestawal przez co dedal jednak jak odznaczylem ten skill smigal az milo to tak na marginesie

Opublikowano

ty sie kur** znasz mam warriora 86 +cler i 2 x wiza barda i jakos smiga pieknie i co????sam sie k***a nie znasz masz ze 50 lvl i cos fikasz nie wiedomo co i do kogo boce w siku od kad w to gram ;] i jakos best jest sbot ;x zal. mi cie

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano
ty sie kur** znasz mam warriora 86 +cler i 2 x wiza barda i jakos smiga pieknie i co????sam sie k***a nie znasz masz ze 50 lvl i cos fikasz nie wiedomo co i do kogo boce w siku od kad w to gram ;] i jakos best jest sbot ;x zal. mi cie

do kogo to mialo byc jesli do mnie to dziecko idz z tego forum jak bocisz od poczatku silka to powodzenia na nubocie buu jesli nei masz nic do powiedzenia w zwiazku z tematem lepiej nic nie mow bo tylko spam robisz TuRkiSh peel powah

@topic

wlasnie loguje na mojego wizza i obcykam co i jak jesli do czegos dojdzie (o ile nie bedzie dzialalo) to dam znak w edicie

Opublikowano

50 lvl noobie??? mialem wiecej 90 niz ty kiedykolwiek w zyciu bedziesz mial ale nie bede sie z toba o to klucil nawet nie mam zamiaru

a to jest jeden z bledow przy zmianie broni "[13:24:42] * Weaponswitch failed (timeout2)!"

Opublikowano

zal.mi wass miles 90 lvl jak kupies downie ;] idz sie poskarz mamie nie macie pojecie o tej grze, jak ty latales i mowiles "5k plss" to ja milem 80 ff dzieciaku wiec nie wiem co ty tu huczysz

@up. haha czytac sie naucz kolego^^.....................

<10>

Opublikowano

mam wieksze pojecie niz ty a nigdy nie kupowalem postaci tak jak ty :> to ze tobie moze dziala poprawnie to nie znaczy ze jeszcze wszystko z sbotem jest okej a mamie to ty idz sie wyzalic noobie i wyjdz z tego forum

Opublikowano
mam wieksze pojecie niz ty a nigdy nie kupowalem postaci tak jak ty :> to ze tobie moze dziala poprawnie to nie znaczy ze jeszcze wszystko z sbotem jest okej a mamie to ty idz sie wyzalic noobie i wyjdz z tego forum

Nom juz na mame starcyh jedziesz frajerzyuno cwaniaku przez neta miles 90 no w sanach ;] sam jesteś noobem masz ze 16 lat i cwaniaczek ;]

Nawet mnie nie znasz a oceniasz proszę jaki totalny egoizm zal. Rozbawiasz mnie <hahaha>

Opublikowano

haha edytujesz posty gdzie pierwszy mowisz "idz do mamy sie wyzal" i myslisz ze jestes kozak? a jezeli chodzi o wiek to pewnie sam masz z 15 albo cos :> nie znam cie bo nie zadaje sie z takimi ludzmi

Opublikowano

kur... jak to czytam zygać mi się chce

dajcie sobie spokuj, bug jest i tyle.

Closed ........

Warszawa Cargo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...