Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy miałby ktoś cracka do neobota? Szukałem już na wszystkich forach ale albo keyloogery albo trojany.

Miałem wpis rejestru z tego forum ale i tak wywalało. Pokazywało mi jakiś błąd. Poszukuje więc porządnego cracka.

Za pomoc + !!!!!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

aha ok Mam jednak pytanie otóż jaki bot będzie atak łatwy w obsłudze, będzie miał targeting i skrypty typu:

-if ($cap > 30) itd.

-if ($ mana potion...)

-depositer

-bankier

-sell items

-buy potion

Za odp będą +

@Już nie potrzebne, każdemu kto ma takie wymagania jak ja polecam Muttley Bot'a.

Ale jak ktoś ma coś lepszego to niech się podzieli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Moim zdaniem stosowanie innego bota niż Neo jest nieopłacalne, bo może ci się uda jeden miesiąc bocić ale juz za drugim cię złapią i masz stałego warninga.

jessicau.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...