Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Dzieci Na Allegro :D

dominixq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Durniem a zarazem idiotą to jesteś Ty :) i dodam iż ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem czytać ze zrozumieniem :) Widać że trafiło się kolejne neo które robi na przekór dając + zamiast - :)

Nie wiesz o co mi chodzi to zamknij się i nie komentuj dobrze?

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Następny się znalazł :) ja dobrze wiem że on chce wymienić EQ :) problemów z czytaniem nie mam :)

Więc co w tym śmiesznego skoro koleś nie sprzedaje postaci za złotówki? Wytłumacz mi, bo nie wiem

Poza tym chyba masz problemy z czytaniem,bo on nie chce wymienić EQ tylko całą postać z eq :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Durniem a zarazem idiotą to jesteś Ty :) i dodam iż ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem czytać ze zrozumieniem :) Widać że trafiło się kolejne neo które robi na przekór dając + zamiast - :)

Nie wiesz o co mi chodzi to zamknij się i nie komentuj dobrze?

Ale nie musisz od razu wyzywać on tylko ci napisał. Byś był mądrzejszy i ustąpił

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

Mam dziś woja mental ale tylko na wymiane wojo posiada eq +6+7+8 wymiana za woja bodego/archera/dangera/bm/wp na serwerze onyks eq +8+9 bojo kontakt gg 26224139

Hahahahahahha co za cieć. On w ogóle nie potrafi pisać ;D Skąd takie dziecko ma konto na allegro? ;]

Opublikowano

aahha

Cena kup teraz: 1 000 000 000,00 zł

Aktualna cena: 1 000,00 zł

"ProDomek" po 3latach gry w metin2 postanowiłem z tym skończyć!! :))

Żegnam was!!!

Opublikowano

Może z ortografią u niego nie za lepiej, ale jest chyba napisane, że WYMIENIE KONTO, a gdyby ktoś kupił .?.?.? Tak na wszelki wypadek to zrobił, ale nie wiem czy ktoś się wymieni po tak wyczerpującym opisie postaci (xD).

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś próbował się wymienić z tym typkiem.. A już napewno kupić za taką cenę ^-^

sygna max 800 x 200

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...