Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Problemy Techniczne/Pytania

ruch50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! jestem nowy i mam takie pytanie

Mam zamiar kupić Medal of Honor 2010 ze względu na multi ale nie wiem czy zadziała mi na komputerze.

Mój komputer:

- Intel Celeron D 3,06 GHz

- 2 GB RAM

- GeForce Gigabyte GT220 1GB

- Windows XP

Chciałbym wiedzieć czy gra będzie działać na małych lub średnich ustawieniach graficznych.

Prosze o pomoc

Pójdzie chociaż są możliwe lekkie cięcia, ale zależy w dużym stopniu od neta, jeśli neta masz 5+mb to nie powinno być

Ja mam

-Pentium 4 (3,0GHz)

-Radeon HD 5450 (1gb na DDR3)

-4Gb ramu(a wyświetla 3):P

-Win xp

i co do gry to chodzi mi płynnie, 0 lagów itp.

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

• Procesor - Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
  • Karta graficzna - ATI Radeon HD 4800 Series
  • System operacyjny - Windows 7
  • Ilość ram - 2 GB
  • Zasilacz. - CHIEFTEC 560V

Pójdzie na takim sprzęcie Medal of Honor Warfigter(multi) ?? Mam nadzieje, że dobry temat ;x

Opublikowano
  • Procesor - Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
  • Karta graficzna - ATI Radeon HD 4800 Series
  • Ilość ram - 2 GB
  • Zasilacz. - CHIEFTEC 560V

Pójdzie na takim sprzęcie Medal of Honor Warfigter(multi) ?? Mam nadzieje, że dobry temat ;x

Na minimalnych detalach powinno pójść, na więcej raczej nie ma co liczyć.

Opublikowano

• Procesor - AMD Phenom 2 x2 555
  • Karta graficzna - GeForce 430
  • Ilość ram - 4 GB

Na jakich pójdzie multi Warfightera?

Opublikowano
  • Procesor - AMD Phenom 2 x2 555
  • Karta graficzna - GeForce 430
  • Ilość ram - 4 GB

Na jakich pójdzie multi Warfightera?

Na minimalnych/średnich na pewno pograsz.

Opublikowano

Witam zakupiłem grę Medal of Honor: Warfighter, ale niestety gra uruchamia sie w oknie nie na pełnym ekranie i nie wiem czemu, w opcjach ustawiam fullscreean nie dziala, wciskam alt - enter tez nie dziala karta to RADEON HF 7700, instalowalem najnowsze sterowniki, moze ktos mial taki problem i go rozwiazal ? Pozdrawiam

Opublikowano

Witam zakupiłem grę Medal of Honor: Warfighter, ale niestety gra uruchamia sie w oknie nie na pełnym ekranie i nie wiem czemu, w opcjach ustawiam fullscreean nie dziala, wciskam alt - enter tez nie dziala karta to RADEON HF 7700, instalowalem najnowsze sterowniki, moze ktos mial taki problem i go rozwiazal ? Pozdrawiam

Szukałem rozwiązania, ale nigdzie takowego jeszcze nie znalazłem.

Zaaktualizuj DirectX, wyłącz wszystkie programy pracujące w tle, łącznie z antywirusem i zaporą.

Uruchom jako admin i ze zgodnością.

Opublikowano

w 6 misji"prad strugowy". po przejsciu przez sciane i zabiciu 2 gosci jest dialog" ku*wa,keam ! na dwunastej!" gra sie zwiesza i wyskakuje okno "program przestal dzialac". prosze o pomoc :(

Opublikowano

w 6 misji"prad strugowy". po przejsciu przez sciane i zabiciu 2 gosci jest dialog" ku*wa,keam ! na dwunastej!" gra sie zwiesza i wyskakuje okno "program przestal dzialac". prosze o pomoc :(

Hmm, może ściągnij jakiegoś patcha itp.

Zaaktualizuj sterowniki do karty graficznej, biblioteki DirectX oraz PhysX.

Opublikowano

Dlaczego MOH 2010 nie chcę się w ogóle mi uruchomić ? Mam windows'a 7 procesor: AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics 1.65GHz, ram mam 4GB, karta graficzna: AMD Radeon HD 6320Graphics. Nawet miałem problem z uruchomieniem patch'a ;/

Opublikowano

Dlaczego MOH 2010 nie chcę się w ogóle mi uruchomić ? Mam windows'a 7 procesor: AMD E-450 APU with Radeon™ HD Graphics 1.65GHz, ram mam 4GB, karta graficzna: AMD Radeon HD 6320Graphics. Nawet miałem problem z uruchomieniem patch'a ;/

Ale jak to się dokładnie objawia, klikasz na ikonę i gra nie startuje? Masz jakiś error itp.?

Spróbuj uruchomić jako admin i ze zgodnością, próbowałeś reinstall?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak więc Przedwczoraj dostałem grę Medal of honor warfighter. Zacząłem inalować ale okazało się że potrzebny do tego orgin założyłem konto, i włączyłem Pobierz. Pobierało się chyba 10 minut przy okazji zmieniałem płyty (1CD 2CD) gdy skończyło się pobierać czas na instalację. Więc instalowało się z kilka minut a później taki tekst: Błąd: pakiet VC++ Runtime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowany. Instalacja Zostanie Przerwana. (1603). Próbował sciągnąć z neta inne wersje tego pakietu i nic ;(.. Może mieliście ten sam problem, czy coś tam trzeba zmienić, Bardzo prosił bym o Odpowiedź, Bo okaże się że wydałem 130zł na daremno... Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh.. może wy mi pomożecie .. Wyskakuje mi gdy chce zainstalować aktualizajce do wtyczki do przeglądarki , czyli battlelog web plugin i występuje taki błąd :http://img72.imageshack.us/img72/3860/dziwnybd.png

Opublikowano

Mam problem z Medal of honor warfighter jest taka misja z pociągiem który wysadza jakiś terrorysta zaraz po wybuchu włącza mi się czarny ekran i nic nie mogę zrobić jeśli chodzi o sterowniki to proszę o pomoc jak je zaktualizować bo za bardzo nie wiem będę wdzięczny za pomoc :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Wpisujesz swoja nazwę karty graficznej w google i wyszukujesz później kompatybilnych do nich sterowników, chyba nic trudnego? :D

951841430649214321545.png

Day after day.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam mam problem z MOHW, a mianowicie po włączeniu gry po około 2, 3 sekundach pojawia mi się czarne okienko i napis " Program Medal of Honor przestał działać". Mam oryginalną grę. Próbowałem przez administratora, z odpowiednią zgodnością, reinstal gry, próbowałem do wrzucać odpowiednie pliki.dll ale nic nie pomogło. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Witam mam problem z MOHW, a mianowicie po włączeniu gry po około 2, 3 sekundach pojawia mi się czarne okienko i napis " Program Medal of Honor przestał działać". Mam oryginalną grę. Próbowałem przez administratora, z odpowiednią zgodnością, reinstal gry, próbowałem do wrzucać odpowiednie pliki.dll ale nic nie pomogło. Z góry dziękuję.

Ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, wyłącz antywirusa i zaporę.

Opublikowano

Ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, wyłącz antywirusa i zaporę.

Dzięki aktualizacja sterów pomogła

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taki zbiorczy temat nie jest dobry dla tak małego działu.

Twórzcie osobne jeśli macie jakąś sprawę dot. MoH.

Odpinam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...